Snap
  • Baby
  • slapen
  • alleen
  • bijna1
  • advies?

Ben ik nou straks alleen? Of zij?

Wie gaat er alleen slapen?

Ooooh afscheid nemen is zo vreselijk moeilijk! Onze kleine smurf is bijna 1. Een jaar lang heb ik geroepen "Als ze 1 wordt gaat ze naar haar eigen kamer!" Maar nu is het over 3 weken zover en vind ik dat helemaal niet meer zo'n goed plan........Dat kleine hoopje mens, helemaal alleen in die grote kamer, gaat ze mij dat ooit vergeven? 

Maar ik moet wel, over 3 maanden komt baby nummer 2 ons leven binnen en ik wil natuurlijk niet dat smurfje dáár jaloers op wordt (nieuwe baby en ik word afgeserveerd......ik mag niet meer naast mamma liggen.) Denkt een baby dat überhaupt? 

Eigenlijk weet ik ook niet zeker of ik het nou zielig vind dat smurfje alleen moet slapen, of dat ik zelf niet alleen wil slapen.......want ondanks dat ik er wel eens om mopper, die lieve mep op mijn hoofd rond 8 uur 's ochtends is toch de mooiste wekker die ik ooit heb gehad! 

En wat nou als ze helemaal niet in haar eigen kamertje wil slapen? Misschien vind ze de kleuren op de muur helemaal niet mooi? Of er gebeurt 's nachts iets met haar, en ik lig er niet naast!?!?!

Ben ik de enige met deze zorgen? Of komt het jullie bekend voor? 

Manlief kan niet wachten tot ie zijn "Koninkrijk" van 4x5 weer terug heeft, volgens mij heeft ie ook al plannen om er voor 2 maanden een mancave van te bouwen.......

Voor mij voelt het alsof ik haar af sta ter adoptie en haar nooit meer ga zien........

Hoe hebben jullie dit aangepakt?