Snap

Gratis babyspullen: vraag nu jouw box aan!

Ouders to-be opgelet 😍

De kraamtijd is een bijzondere periode, maar kan ook overweldigend zijn voor nieuwe ouders. Je hebt net de bevalling achter de kiezen, bent je newborn aan het leren kennen en ervaart emoties die je nooit eerder hebt gehad (thanks hormonen). 

Terwijl je jezelf een weg baant door de chaos van de kraamperiode, is er geen beter moment om jezelf te trakteren op een gratis zwangerschapsbox vol handige baby-goodies. Maak kennis met de Kiekeboebox van PLUS!

Speciaal voor jonge ouders heeft PLUS dit cadeaupakket ter waarde van €40 samengesteld. De Kiekeboebox bevat allerlei baby- én kraamproducten die je goed kunt gebruiken. 

En het beste van alles? Je hoeft er geen cent voor te betalen!

Snap

Wat zit er in de box?

De box is met zorg en aandacht samengesteld en bevat producten die iedere kersverse ouder goed van pas komen. Van comfortabele luiers tot biologische babyhapjes waarmee je je kleintje laat kennismaken met Goed Eten.

Dit is voor jou als ouder ideaal om kennis te maken met verschillende merken en producten, zodat je kunt ontdekken wat het beste bij jou en je baby past.

Vraag de box aan

Dus, waar wacht je nog op? Is jouw kleintje jonger dan 2 maanden? Vraag dan nu hier jouw gratis box aan.  Je hebt het verdiend!