Snap
Me, myself and a mom He hallo wat leuk. Mag ik me even voorstellen. Ik ben Audrey van Hout 33 jaar en moeder van twee fantastische kinderen! Dochter Sam (12-2016) en zoon Mees (10-2018). Ik ben getrouwd (april 2012) met de leukste man die ik me maar kan wensen. In het dagelijks leven werk ik al pedagogisch medewerker op een kind centrum. Ik ben daar leidster op een baby groep. Ik ben gek op structuur en tegelijkertijd de grootste chaoot die ik ken. "Gelukkig" mag ik de ADHD daar de schuld van geven. Ik vind het al heel lang leuk om te schrijven en te posten op mijn Instagram en doe dit dan ook veel en vaak. Door mijn dyslexie ben ik altijd erg terughoudend in het posten in het openbaar... Maar vanaf vandaag komt daar dus verandering in ! Ik ben iemand die altijd roept "doe wat je leuk vind en gelukkig maakt " nou hier ben ik dan. Heel veel liefs Audrey
3 jaar geleden

hoi hoi, wat leuk dat je me gaat volgen en wat fijn om te horen dat er meer mensen zo chaotisch zijn. heel herkenbaar wat je verteld. ik doe ook alles door elkaar heen en dan is de structuur even ver te zoeken, maar aan het einde komt altijd alles goed.

3 jaar geleden

Super leuk om je hier te zien. Ik ga je volgen. ik hou ook van orde en structuur, maar ben enorm chaotisch en doe 10 dingen tegelijk, pak van alles tegelijk aan en vind 10 dingen tegelijk leuk. Ik heb er een leuke combi van kunnen maken in mijn werk.