Snap
Babyfoon met of zonder camera?? Wie wil zijn/haar ervaring hierin delen? Ik wilde gaan voor MET camera maar mijn man denkt hier anders over. Wat nu?!
6 jaar geleden

Dank voor het delen van jou ervaring hierin Loes! Ik denk inderdaad dat wanneer ik nu geen camera aanschaf er over een paar maandjes spijt van ga krijgen..

6 jaar geleden

Hoi Irayne, thanks! Deze kwam ook als beste uit de test volgens mij.. ik ga er ook even naar kijken!

6 jaar geleden

Wij hebben een luvion babyfoon met camera. De babyfoon is superhandig en je kan m altijd en overal mee naartoe nemen omdat ie niet op een netwerk zit.

6 jaar geleden

Wij hebben zonder camera, bewuste keuze omdat dat bereik vaak beter schijnt te zijn (volgens consumentenbond, zelf natuurlijk niet getest). Ik vond het prima dat het géén camera was, juist in het begin... Terwijl ik nu soms wel een blik zou willen werpen. Soms vraag ik me af wat onze dreumes aan het doen is, of hij wakker is en stilletjes zit te spelen of dat hij bv. ligt te slapen. Dit vooral nadat mijn vriend zich laatst een hoedje schrok toen hij onze kleine wakker wilde maken toen die wel erg lang sliep... en ons mini-mannetje aan zijn voeteneind stilletjes en met grote ogen stond te kijken ;) In het kort: ik zou nu denk ik wel voor de camera gaan.