Snap

Voetenzak kopen voor de kinderwagen

Een voetenzak zorgt ervoor dat de beentjes en voetjes van jouw kind warm en droog blijven in de kinderwagen of buggy.

Een voetenzak zorgt ervoor dat de beentjes en voetjes van jouw kind warm en droog blijven in de kinderwagen of buggy. Vooral tijdens koude en regenachtige dagen is een voetenzak onmisbaar. Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen en kleuren. Waar let je op bij de aanschaf en welke past het best bij jou? We vertellen het je in dit artikel: voetenzak kopen voor de kinderwagen. 

Voetenzak kopen kinderwagen: soorten voetenzakken

Er zijn verschillende soorten voetenzakken. Er zijn voetenzakken die je kunt gebruiken voor een kinderwagen of buggy, maar er zijn ook voetenzakken voor een autostoel. Deze zien er anders uit. Voetenzakken voor autostoeltjes zijn korter. Schaf daarom een aparte voetenzak aan voor zowel de kinderwagen als autostoel.  Een voetenzak voor een autostoel is voornamelijk aan te raden wanneer je de autostoel regelmatig op het frame van de kinderwagen bevestigt. 

Universeel

Een universele voetenzak is een voetenzak die je voor elke kinderwagen of buggy kunt gebruiken. Lekker makkelijk wanneer je bijvoorbeeld geregeld een andere wagen gebruikt. Het nadeel is dat deze vaak minder goed aansluit in de wagen dan voetenzakken die zijn gemaakt voor specifieke kinderwagens. 

Voetenzak kopen kinderwagen: prijs

Voor bijna ieder model kinderwagen is er een bijpassende voetenzak. Vaak moet je deze er los bijkopen. De prijzen verschillen erg. Zo heb je voetenzakken voor 40 euro, maar ze zijn er ook voor 200 euro. 

Waterdicht

De meeste voetenzakken zijn waterdicht. Iets wat zeker aan te raden is bij nat weer. Wat belangrijk is om te weten, is dat een waterdichte voetenzak niet goed ventileert. Het is dus belangrijk dat je oplet dat je kindje niet oververhit raakt. 

Voetenzak kopen kinderwagen: online

Een voetenzak kopen kan makkelijk en snel online. Vergelijk verschillende modellen en bespaar zo veel tijd die je als moeder goed kunt gebruiken!