Snap

Glamour Day: hier scoor je korting!

Yes, het is tijd voor korting, want Glamour Day (eigenlijk weekend) is weer aangebroken! Vanaf vandaag shop je het hele weekend met hoge kortingen bij verschillende webshops. Perfect om jezelf te verwennen met het item wat al zólang op je wishlist staat. De meeste kortingen met Glamour Day zijn vanaf 9 april t/m 11 april 2021 geldig, dus wacht niet te lang! Hier lees je waar jij de leukste items scoort. 

Glamour Day is een nationale actie van het tijdschrift Glamour. 2 keer per jaar organiseren zij een weekend waarin verschillende webshops items met korting aanbieden.

1. Kleertjes.com

Hebben jouw kids écht een nieuwe garderobe nodig? Dan ga jij vast blij zijn met de korting bij Kleertjes.com. Je krijgt daar namelijk 20% korting op de hele collectie! Vanaf vandaag shop je het hele weekend de items met de Glamorous Weekenddeal. Je hebt geen kortingscode nodig, want de korting is al voor je verrekend, ideaal!

TODO: Add alt to media

2. Smartphonehoesjes.nl

Een nieuw telefoon-hoesje shop je bij Smartphonehoesjes.nl. Je hebt veel keuze in hoesjes voor verschillende modellen en kunt zelfs je eigen hoesje personaliseren. Dit weekend hebben zij 20% korting op alles. Met de code SHOPPINGDAYS wordt de korting automatisch verrekend in je winkelmandje.

TODO: Add alt to media

3. Nelson Schoenen

Bij Nelson Schoenen vind je een selectie van schoenen en merken waarop jij dit weekend 20% korting krijgt! De korting is niet geldig op de volledige collectie, maar je hebt nog steeds genoeg keuze om een nieuw paar schoenen voor jou én je kindje uit te zoeken. Hier vind je de selectie die meedoet met de Fashion Days. De actie loopt t/m zondag 11 april.

TODO: Add alt to media

4. ICI Paris

ICI Paris heeft korting op bijna alles. Op verschillende producten, online en in de winkel, geven zij maar liefst 25% korting! Tijd om jouw favoriete producten voordelig in te slaan, want de actie is geldig vanaf 9 april t/m 11 april. Hier vind je welke producten je shopt met korting!

TODO: Add alt to media

5. De Bijenkorf

Morgen, 10 april, shop je met 20% korting bij de Bijenkorf. De korting is daar alleen morgen geldig, wacht dus niet te lang met het inslaan van die ene blouse die op je wishlist staat. Je shopt topmerken als Tommy Hilfiger, Ted Baker, Levi's en The Marc Jabocs met 20% korting!

TODO: Add alt to media

6. Douglas

Bij Douglas shop je al de hele week met korting. Je krijgt daar tot 40% korting op verschillende merken. Daarnaast hebben zij ook exclusieve Glamorous Deals; 1+1 gratis en 25%, 30% en 40% korting op bepaalde merken. Genoeg om met korting te shoppen!

TODO: Add alt to media

Naast deze 6 winkels shop je natuurlijk bij nog veel meer winkels en webshops met korting. De hele lijst met winkels en merken die meedoen vind je hier. Veel shop-plezier!