Snap
  • pasen
  • lente
  • Kind

Dé leukste plekken om paaseieren te zoeken!

Van Julianatoren tot Kasteel Sypesteyn

Pasen is in aantocht! En wat is er nou leuker om tijdens het paasweekend met de kids te doen dan paaseieren zoeken. Maar wat zijn nu de leukste plekken om dit onvergetelijke avontuur aan te gaan? Wij zetten de leukste locaties voor jou en je gezin op een rijtje!

Geertje's Hoeve

Geniet van een smakelijke familie Paasbrunch, ga op zoek naar paaseieren met de vrolijke paashazen, of ontdek je creatieve kant tijdens het knutselen in onze geitenstal. De boerderij is open voor publiek van 11.00 tot 17.00 uur, met het restaurant dat zijn deuren opent rond 12.15 uur. Reserveer snel voor een dag vol plezier voor het hele gezin!

Julianatoren

Op zoek naar een avontuurlijk Paasuitje? Kom dan op 24 maart of tijdens het Paasweekend van 29 maart tot en met 1 april naar Julianatoren en doe mee met het spannende paaseieren zoeken met Jul & Julia! De paashaas heeft een overvloed aan paaseieren verstopt in het Julianatoren-bos. Maar dat is nog niet alles - er zitten zelfs zeldzame eieren tussen waarmee je fantastische prijzen kunt winnen! 

Pasen in Huis Willet-Holthuysen

Vier Pasen op een unieke manier op 31 maart en 1 april door eieren te zoeken in de prachtige historische tuin van Huis Willet-Holthuysen! Verken de vele verstopplekken in deze bijzondere omgeving tijdens de zoektocht. Maar dat is nog niet alles! Kinderen kunnen ook genieten van creatieve activiteiten zoals het knutselen van een mooie paascreatie of het inkleuren van kleurplaten onder begeleiding. Let op: voor deze activiteiten geldt vol = vol, dus wees er snel bij! Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kasteel Sypesteyn

Op 2e Paasdag, verstopt de paashaas talloze eieren in de kasteeltuin! Kom je ook? Van 10.30 uur tot 13.00 uur zijn er activiteiten zoals schminken, knutselen, zwaardvechten en boogschieten onder begeleiding van ridders. Om 11.30 uur begint het eieren zoeken (tot 10 jaar). Entree: €6 voor kinderen en volwassenen. Vooraf reserveren via het aanmeldingsformulier. 

Boerderij Nieuw Slagmaat

Op zaterdag 31 maart kun je bij Boerderij Nieuw Slagmaat paaseieren zoeken en lammetjes bewonderen! Knutsel eerst je eigen mandje in de stal en ga dan op zoek naar de verstopte eieren in het veld. Er is ook een leuke speurtocht en terras met lekkernijen. Van 10.30 tot 16.00 uur. Tot dan!

Liever iets dichter bij huis? 

Organiseer het zelf met vrienden en/of familie en zet een paaseizoektocht uit in je tuin, het park of bos bij je in de buurt.

Wat gaan jullie doen dit paasweekend?

Leestip: 10x leuke lente activiteiten met je kind