Terug
Blog header image

ZWANGERSCHAPSUPDATE – WEEK 17 & 18

Lees mee in mijn dagboek over week 17 & 18, hoe gaat het nu met mij? Over Moeders voor moeders, sporten en grote zus Lola.
Anoniem
6 jaar geleden

Wat fijn dat het zo goed gaat!! Leuk om je te volgen. Wij gaan vanaf deze maand proberen. Van Zoonlief in een keer zwanger. Maar na een KZ weet je niet hoe het dan gaat. Al ziet alles er van binnen goed uit. Vind het wel spannend bij ons gaat het een count up ipv down worden. Want dit keer gaan we voor de 40 weken!

Janskenl
6 jaar geleden

wat leuk! Ik hoop snel goed nieuws te horen ;-)

Lindsy83
6 jaar geleden

Leuk weer! Heel leuk ook dat je van die kaartjes gebruikt bij je buikfoto's! Heerlijk gevoel dat schoppen he? Geniet er nog maar lekker van, voordat je het weet zit je thuis, heb je alles gepoetst en kan je niet wachten tot jullie er baby er is! ;)

Janskenl
6 jaar geleden

jaaa....ik kan niet wachten ;-) Zo bijzonder die klopjes in je buik, fijn om te voelen dat er "beweging" in zit :-)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!