Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwangerschap en Scoliose.

Ik en m'n vriend willen zwanger worden ik heb scoliose. Hebben 1 van jullie dan ook misschien?

Hallo, zoals ik al eerder in een Blog vertelde, probeer ik en m'n vriend zwanger te worden. Het is nog niet gelukt, maar we gaan veder moet goede hoop! Nu ben ik eigenlijk benieuwd of dat er vrouwen/meiden hier zijn die ook misschien Scoliose hebben? Scoliose is een verkromming van je ruggenwervels. Je kunt eraan geopereerd worden in een jong vroeg stadium. Ik ben er zelf 2 keer aan geopereerd( lang verhaal) Heb nu 2 metalen pinnen in m'n rug zitten. Hoe gaan jullie er mee om? Of als je misschien al zwanger bent en je hebt Scoliose ben je misschien bang dat je kindje het ook zult krijgen? Heb je meer pijn in je rug? Er is ooit een paar jaar geleden in het ziekenhuis een echo gemaakt waarbij alles beken werd of dat ik alles had om een kindje te krijgen. Toen werd er gezegd dat ze eerst iets niet konden vinden, ik weet eventjes 1,2,3 niet meer wat. maar je moest daarvan 2 hebben. Ze kon er eventjes maar 1tje vinden, maar na eventjes goed gezocht te hebben 2. Dus zoals ze in het ziekenhuis hebben gezegd moet het kunnen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reactie!

alvast bedankt. Liefs.

6 jaar geleden

ook scoliose en zwangerschap. bekend verhaal. kom graag in contact

6 jaar geleden

scoliose en inmiddels moeder. ook slecht uitgepakt voor mijn rug. kom graag in contact

10 jaar geleden

Ik zou het wel fijn vinden. Alleen bij mij werkt dat prive berichtjes gebeuren niet zo goed. zou je misschien mij een prive berichtje kunnen sturen? Want dan lukt het wel.

10 jaar geleden

Wanneer je behoefte hebt mag je me hier een prive bericht sturen. Wanneer je nu al regelmatig pijn hebt, zou ik idd even naar je arts gaan en eventueel naar een goede bekkenfysio om je fysiek voor te bereiden op een zwangerschap. Probeer je lichaam in een goede conditie te brengen voor je zwangerschap. Want dit wil je niet. Ik kan niet een hele dag zelf voor mijn kindje zorgen. Probeer dat te voorkomen.