Snap
  • Zwanger

Zwanger zijn is niet altijd genieten

Ik ben hier nieuw en weet eigelijk niet echt hoe dit allemaal gaat. Ik zal op de computer straks even kijken. Op mijn mobiel is alles ook zo

mijn zwangerschap. Ik heb geen leuke zwangerschap gehad. Na enkele maanden vermoede ik dat ik zwanger was, ik was nog niet over tijd maat voelde me anders. En de poes wist het volgends mij al lang. Die gaf kopjes tegen me steeds, meer als normaal en ging niet bij me weg. Ik was vanaf dag 1 eigelijk misselijk en beroerd. Aan het begin had ik steeds fases. Tijd kon ik alleen frikandellen broodjes eten, bruine bonen met spekjes eten, rest vloog eruit en pizza periode heb ik gehad. Na 5 maanden ongeveer kon ik helemaal niks meer eten meestal. Ik leefde op 3 a 4 melk per dag en een paar droge boterhammen of pita broodjes. Rest ging niet goed heb alles geprobeerd. Op de controles ging het steeds super met Finn dus daar maakte ik me geen zorgen over. Ik voelde hem vanaf 15 weken en hij stuiterde mega veel. Ook bij de bk kreeg ik steeds te horen wat een super bewegelijk kind haha. Iedereen zei steeds geniet van je zwangerschap. Nou 9 maanden spugen en bijna niks kunnen eten is alles behalve genieten helaas. Maar het is het natuurlijk allemaal waard geweest :)