Snap
  • Zwanger
  • verhuizen
  • #momtobe
  • #babygirl
  • #horeca
  • Corona

Zwanger, verhuizen, baan opzeggen, Corona, Horeca DICHT

Veel tegelijk..

De meest belangrijkste mensen weten nu van onze zwangerschap. In Januari kregen wij het nieuws dat we toch het pand voor ons restaurant in Winterswijk door kan gaan!

Oke dat is spannend, want we wonen nu in Arnhem hebben ons eigen restaurant hier die we dus gaan sluiten en ik heb mijn werk in de zorg waar ik mijn ontslag moet gaan indienen wat heel dubbel is want wat heb ik het onwijs naar mijn zin met mijn clienten en vooral de leukste collega's! En oja ook prive verhuizen en boven de zaak gaan wonen. Dat is wel iets positiefs want in Arnhem wonen we echt in een klein appartement waar we echt geen baby kunnen opvoeden. 

De kogel is dus door de kerk, we gaan verhuizen wauw best heftig zo alles tegelijk! maar we hebben er zin in een nieuw avontuur samen als restaurant eigenaar. 

3 februari was de sleutel overdracht in Winterswijk en er is ook besloten om dond. tot zondag in Arnhem de maand februari open te blijven dus dat wordt veel plannen. Mijn ontslag heb ik ondertussen ingediend en 12 februari was mijn laatste dag wauw heftig, en tranen zijn er geweest!Uiteindelijk na al het een en ander te hebben gedaan in Winterswijk werd het tijd om Arnhem dicht te trekken. 28 februari was de dag dat wij voor de laatste keer de deur opende in Arnhem om vervolgens dit hoofdstuk te kunnen afsluiten, dit vond ik toch nog best wel een lastig moment. want nu was het echt we gaan echt ons Arnhem achter ons laten zakelijk en prive. Al snel kwamen er zoals bij iedere verbouwing tegenslagen in Winterswijk en zagen we al snel dat we pas 28 maart open zouden gaan, en we hier alles op alles voor zouden zetten. Gelukkig hebben we veel handige klussers van familie en vrienden en begint het er super uit te zien en herken je het niet meer.

Maar dan komt daar het nieuws dat Corona in Nederland is gearriveerd, wat heel vervelend is maar wij zien nog geen problemen, tot 16 maart de persconferentie kwam de horeca gaan DICHT tot 6 April. oke dan wordt de opening dus een weekje verplaatst geen probleem. alle puntjes op de i dan is het echt af.Al snel hebben we in de gaten 6 april gaan we nog niet open hoor, dus dan gaan we maar gelijk ALLES aanpakken ipv wachten tot de winter we moeten toch wat. En nu is het verder afwachten!

Ondertussen ben ik 21+3 dagen zwanger en hebben we de 20 weken echo gehad, Iets waar we naar uit keken want eindelijk mochten we ons Meisje weer zien. Maar dit was natuurlijk niet zoals het hoorde te zijn, ik mocht alleen naar binnen en door middel van beeldbellen kon mijn vriend erbij zijn. Ook het onderzoek was erg zakelijk en met 15 minuten stond ik weer buiten, gelukkig was alles goed met ons meisje, maar het maakte het er niet leuker op.

Maar gezondheid gaat voor alles en ik hoop dat NL snel weer hersteld is en dat we open kunnen en ik nog even kan meewerken in onze onderneming! We wachten het af...