Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwanger
  • Zwangerschapsaankondiging
  • eerstetrimester

ZWANGER van nummer 5!

HOERA! Wij zijn opnieuw zwanger!

Zoals velen van jullie inmiddels wel voorbij hebben zien komen op mijn Instagram mogen wij sinds een paar dagen weer een positieve test in handen houden, nog heel pril en natuurlijk allemaal weer super spannend. Vorige maand mocht het helaas niet lukken en ging het al heel vroeg mis, slechts twee dagen hebben wij toen van onze positieve test mogen genieten en toen was het helaas alweer einde verhaal. Hoewel ik deze maand dus helemaal niet had verwacht dat het was gelukt kreeg ik toch op 8dpo al een licht positieve test, toen nog een tuurstreepje maar sinds vandaag gewoon een dikke vette knaller! En dan te bedenken dat we deze ronde maar half met Progesteron hebben gedaan en ik toch echt het gevoel had dat ik eruit lag, had ik het even fout..

Dit is mijn twaalfde zwangerschap in slechts vijf jaar tijd, vier mooie kinderen rijker en nu hopen we dat alles goed blijft gaan en dat we begin februari ons vijfde wonder mogen verwelkomen. Aan de klachten zal het niet liggen, al voor de eerste positieve test was de misselijkheid volop aanwezig en inmiddels zit ik net als alle andere zwangerschappen weer aan de Primperan om de scherpe randjes ervan af te halen en de boel een beetje leefbaar te houden.

Ik ga jullie net als de vorige keer weer meenemen in mijn zwangerschap, die zoals jullie weten ook deze keer vast niet over rozen zal gaan en wederom risicovol zal zijn. Deze keer hebben we er dan ook bewust voor gekozen om ons na de eerste echo bij de verloskundige over te laten plaatsen naar de gynaecoloog. Ook kiezen wij deze keer bewust voor een ander ziekenhuis, dus geen Enschede maar Almelo en daar wil ik dan ook bevallen.

Morgen eerst maar eens de verloskundige bellen voor een afspraak voor de eerste vroege echo en dan zien we wel weer verder wat onze opties zijn. Voor nu blijven we positief en duimen we heel hard dat alles deze keer goed mag blijven gaan!

Duimen jullie met ons mee?

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij geitenwollensokkenmoeder?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.