Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwanger van mijn tweede kindje

Nu ben ik benieuwd of dat jullie ook zo'n sterk voorgevoel hebben/hadden dat jullie dachten dat jullie ook zwanger zouden zijn..

Ik ben al een tijdje moe. Ik voel me ook anders. Dit is het gevoel wat ik een ruim maand geleden had. Tegen mijn beste vriendinnen heb ik aangegeven dat ik het gevoel heb dat ik zwanger ben van mijn tweede kindje. Mijn vriendinnen zeiden tegen mij jouw gevoel klopt bijna altijd.

In 90% van de gevallen klopt mijn gevoel. Bij mijn eerste zwangerschap wist ik het 100% zeker dat ik zwanger was. En bij deze zwangerschap wist ik het ook bijna 100% zeker.

Alleen deze periode heb ik het drukker gehad en ik kon ook weleens moe zijn van deze drukke periode.

Tegen mijn man heb ik gezegd dat ik zo snel mogelijk een test wil doen, om mijn gevoel te bevestigen.

Zwanger En mijn gevoel klopt, wat ben ik blij! Wat zijn wij blij! Verder vind ik het ook wel heel spannend allemaal omdat de geboorte met een spoedkeizersnee is geboren en dat was heel eng allemaal.

Nu ben ik benieuwd of dat jullie ook zo'n sterk voorgevoel hebben/hadden dat jullie dachten dat jullie ook zwanger zouden zijn.

Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn tweede zwangerschap.

11 jaar geleden

wij hebben een klein wondertje rondlopen, de maand ervoor was ik heilig overtuigd dat we zwanger waren (test negatief en dag na de test ongesteld, hadden week overtijd gewacht). tweede maand toch maar test gedaan omdat ik 2weken overtijd was mijn gevoel dacht van niet en jawel zwanger! helemaal gelukkig maar mijn gevoel zat dus helemaal fout (alhoewel ik maand ervoor toch zwanger bleek te zijn alleen kon de test het nog niet uitlezen.)