Snap
  • Zwanger

zwanger van iemand anders

Zolang met mn ex bezig geweest voor een 2de kindje.. en na een one night standje.. ZWANGER!!!!

na 14 jaar relatie uitelkaar.. 4 jaar ivf gehad.. alle andere behandelingen gehad. .. 

Gelukkig een gezonde dochter van 6jaar...

Ik was 15 toen we samen kwamen. De breuk valt nog steeds zwaar.  En opeens zwanger.. van iemand die ik nog geen 4 maanden ken... en nu ? Abortus... nee!! Nooit!!  Zolang moeten wachten op dit kindje. . Onverwacht maar welkom. Waarom voel ik me na 22 weken nog steeds niet zo blij dat ik mama wordt. Voel me schuldig..  dokters hadden duidelijk gezegt dat het aan mij lag. Geopereerd in Rotterdam .

Ik weet nog dat ik die test deed.. 2 streepjes.. en nu.. shit... ik ben zwanger.. help.. ik ben zwanger.. eindelijk.. nee.. ik weet totaal niet hoe ik me moet voelen.. ik moet blij zijn maar dat ben ik niet...  

wordt ik wel een goeie moeder..? Als ik nu al niet van de baby durf te houden... 

9 jaar geleden

Dat kleine mensje in je buik... heeft jouw gekozen om haar mama te worden, Dat kleine kindje in jouw buik... weet dat het aan jouw de juiste mama heeft, Dat kleine kindje in jouw buik... heeft jouw gekozen omdat het weet hoe erg ze gemist werd. Dat kleine kindje in jouw buik... wordt een klein zusje. Alles gebeurt met een reden en de reden is dat jij de juiste mama bent voor dit kindje, twijfel er niet meer aan enne durf stiekem blij te zijn, een zusje! Dit kindje... die deze weg heeft gekozen... heeft deze gekozen omdat ze weet hoe sterk jij bent. Dit kindje zit nu al zo lang in jouw buik omdat ze weet dat ondanks de stress jij de juiste mama bent die zij zich NU al kan wensen. Laat mensen praten, wees sterk, en leg grootte zus uit dat wat er ook gebeurd zij samen met zusje op nr. 1 zal staan, ondanks dat sommige mensen vervelend aan het doen zijn, Jaloezie is een NARE eigenschap en die komt nu duidelijk naar voren nu jij weer gelukkig wilt zijn, Papa draait wel bij en zo niet, Kindje heeft jouw uitgekozen om haar mama te zijn, jij hebt gekozen haar te laten zijn, haar te voelen groeien onder jouw HART, en ook al ben je bang, jouw grootte meid en kleine meid in wording weten dat er maar 1 juiste mama voor hun er ALTIJD zal zijn... JIJ Sterkte met alles meid, maar weet dat de kleintjes de belangrijkste in jouw leven zijn, jij bent er om hen te beschermen, jij bent er omdat zij er op vertrouwen dat jij hun mama altijd zal zijn, no matter what happens!

9 jaar geleden

Lieve Elisha, Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap. Even inhakend op de door jou gestelde vragen,: Hoezo zou je geen goede moeder zijn? Je hebt een prachtige dochter van 6 jaar, waar je voor zorgt met hart en ziel. En aan de foto te zien, houden jullie veel van elkaar. Dus als ik jou zou zijn, (wat niet is natuurlijk), zou ik me geen zorgen maken over goede moederschap. Je brengt ze groot met alle liefde en zorg die je kunt geven. En dat je nu zwanger bent van iemand die je amper 4 maanden kent, is een wonder, idd. Maar weet ook dat zelfs de medische wetenschap het niet altijd bij het rechte eind heeft. Ook zij kunnen zich vergissen. Mijn ex man en ik zijn nu ruim 4 jaar uit elkaar, en tegen ons werd gezegd dat het aan ons beide lag. Uiteindelijk hebben mijn exman en zijn nieuwe vrouw dit jaar hun zoontje in hun armen mogen sluiten. Ik gun het ze zo. Juist omdat ik weet dat hij zich ontredderd voelde toen we het nieuws kregen. Het was bij hen ook meteen raak, zeg maar. Zo zie je maar dat de medici het ook wel eens fout kunnen hebben. Tuurlijk is het voor jou dubbel: enerzijds blij, je mag weer zwanger zijn, anderzijds: je weet ook waar jullie jaren over gedaan hebben, en uiteindelijk maar 1 keer is gelukt, en nu zijn jullie niet meer samen. Maar hebben natuurlijk omwille van jullie dochtertje nog regelmatig contact. En ondanks alles, blijft er altijd het (beetje) gevoel bestaan voor je expartner, omdat jullie samen een verleden hebben. Ik begrijp je gevoelens heel goed. En vertrouw maar op een goede afloop: op het moment dat jij het 2de wondertje in je armen hebt liggen, dan ben je op slag verliefd op dat wondertje. En dan neemt je moederinstinct het over. En jullie dochter van 6 jaar zal je met alle liefde willen helpen. Laat dat maar toe, en geniet ervan. Lieve Elisha, probeer te genieten en mocht je ex nog gevoelens voor je koesteren (bijv. vanwege jullie dochter) dan is hij blij voor jullie. Jullie dochter krijgt er een speelmaatje bij, en hij weet in zijn hart dat je een goede moeder bent, getuige jullie dochter. En zal daar heus blij om zijn, ook al toont hij dat misschien niet (gelijk). En weet dat "zorgen voor"gelijk staat met: "Liefde in actie". Dus het komt heus wel goed. Heb vertrouwen in zowel jezelf, als in de toekomst. Ik weet en begrijp heel goed dat het voor jou moeilijk is nu en dat het erg dubbel is. Maar echt waar, het komt allemaal goed, Lieve Elisha. Dikke knuffel, kus, en heel veel vertrouwen, liefde, kracht, geluk en al het beste van de wereld toegewenst! Brenda

9 jaar geleden

Hoi, ik probeerde niet zwanger te raken en had een relatie met iemand maar het was uit en nog niet lang daarna had ik een one night stand met een oud vriend van me... En toen..!! Condoom gescheurd en ik was niet aan de pil dus heb ik een morning afterpil genomen en toch zwanger geraakt.!!! Toen wilde mijn ex me terug en ik wilde hem ook heel erg graag terug maar ik was zwanger van iemand anders... Ik heb mijn zwangerschap verzwegen totdat ik 12 weken zwanger was en toen heb ik het hem verteld... Hij wilde me niet... Ik had zon spijt en ik kon niet van mijn kindje houden... Ik ben pas toen echt van mijn meisje gaan houden toen ik haar voor t eerst zag.. Zo veel tegenslagen gehad mar t was het helemaal waard.. Ik heb geen contact met haar vader maar zij is alles voor mij en zij is het enige wat ik in dit wereld heb... Wilde even mijn verhaal vertellen, het komt goed je zult echt wel van je baby gaan houden!! Wij zijn moeder en moeders hebben altijd een groot hart! :)

9 jaar geleden

Niet richten op wat er niet is (dat tweede kindje met je ex waar je zo lang voor geknokt hebt) maar richten op wat er wel is (je beide dochters, waar je ontzettend van zult genieten zodra je wat meer vrede hebt met de situatie waarin je je bevindt)! Een relatiebreuk is altijd zwaar, maar staat (denk ik?) los van het kindje dat je verwacht en los van jou als moeder. Probeer ervan te genieten! :)