Snap
  • Zwanger
  • kind
  • spannend
  • niet
  • afwachten
  • #ziekenhuis
  • derde
  • kunnen

Zwanger toch nog onverwacht

7 testen gedaan

Ik kon het van de week toch niet meer afwachten. Ik had nog een test liggen van voor dat ik aan de hormonen begon. Want ja stel je voor dat je dan zwanger bent. 

Deze bleek al ligt positief te zijn. Deze had ik donderdag gedaan en was geen vroeg test. Daarna had ik zoiets van nou dan haal ik maandag wel nieuwe testen en dan zien we het wel. Alleen bleef ik toch hopen en afwachten. Dus maar via internet 6 testen voor 6 euro besteld. Zaterdag kwamen de testen binnen. Toch gelijk weer 1 doen want mijn man wilde het toch ook wel weten. 

Deze was ligt positief. Elke dag deden we testen en elke dag werden ze steeds beter te zien het 2de streepje. 

We zijn met 1 ronde clomid nu dus echt zwanger. Wanneer ik voor mijn eerste echo kan weet ik nog niet. Dat is nog even afwachten. 

Dus gisteren met het ziekenhuis gebeld. Maar door dat er nu de vakantie periode aankomt is het wel even afwachten. 

Man lief is nu vooral bang en wil er nog niet echt aan toegeven. Ook omdat we natuurlijk onze zoon met 22 weken zijn verloren. De zwangerschap van onze dochter was ergens hartstikke goed. Alleen hadden we zelf heel veel angsten. Logische lijkt me. Zo blijven die angsten ondanks alles nog wel even. We gaan ook kijken of we misschien via het ziekenhuis weer psychologische hulp gaan regelen. 

Maar voor nu 

WE ZIJN ZWANGER!!!!!!!