Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Zwanger & onwijs Down -->Plan?

Ik voel mij down. Het wordt steeds erger ik kom niet meer van de bank.

Ik moet het nu echt van mij afschrijven en een plan maken hoe ik hier vanaf kom, want ik zie mezelf al zitten met een pre- en postnatale depressie.

Hoe heeft het zover kunnen komen? Waarom kan ik niet meer van mijn kinderen en zwangerschap genieten? Ik denk dat ik mijn dieptepunten wel heb gehad. 

  • 12 weken kotsmisselijk, moe en chaggie#geenleukemama#geenleukevrouw
  • 1 week kon ik weer van eten genieten #cravings maar toen 
  • Hele gezin omstebeurt buikgriep#BAM#mamamagnietziekzijn#schatvangmijnkotsop#mamikhebgepoept

Ik weet heus wel hoe je jezelf fit kunt houden; door te bewegen, naar buiten te gaan, gezond te eten etc. Punt is laat dat nou net allemaal niet lukken als je je zo beroerd voelt en niet kunt eten van de misselijkheid.

De afgelopen 15 weken heb ik het meest van de tijd op de bank doorgebracht. Huishouden is een bende als manlief thuiskomt. Kids kijken meer tv dan mij lief is. Ik sta alleen op voor het hoognodige. Draag jogginspakken. Buiten komen doe ik ook niet meer. Gevolg: ik voel mij down :(. DUH als ik het zo opschrijf vind ik het zelf ook niet zo gek dat ik mij nu down voel, maar je komt in een negatieve spiraal terecht en de herfst helpt ook niet echt mee. Ik bedoel ik hou van de blaadjes die rood en geel worden, maar dat het zo donker is is niets voor mij. Ik heb zonlicht nodig, ik heb een kleurtje.(voor zover je dat nog ziet na zoveel tijd binnen door te brengen en ziek zijn.) 

Morgen mijn plan om voor eens en altijd met deze vervelende gevoelens af te rekenen!!

7 jaar geleden

Times are chnnaigg for the better if I can get this online!

7 jaar geleden

Hi, Welkom op Mamaplaats! We hopen dat je hier lekker van je af kunt schrijven :-) Veel plezier met bloggen. Liefs, Mamaplaats