Blog header image

Zwanger of hou ik mezelf voor de gek

Sterk het gevoel van zwanger zijn test toch negatief? Hou ik mezelf dan voor de gek?
Lindsy83
6 jaar geleden

Dit is zo moeilijk! Ik heb hetzelfde nu, alleen heb ik dootdat ik borstvoeding geef al heel lang geen menstruatie gehad... Mijn vorige test vrijdag was negatief, maar ik ga vandaag of morgen nog een keer testen. Ik zelf heb namelijk lsat van vermoeidheid in de avond, hoofdpijn, misselijk en nog wat klien andere dingen. Het is moeilijk, maar in jouw geval zou ik je ongesteldheid even afwachten. Als jebijvoorbeeld vrijdag nog niet ongesteld bent kun je nog een keer testen en als het weer nagatief is, kan het nog steeds wel zijn dat je zwanger bent. Volgens mij als je negatief blijft testen, maar je ongesteldheid ook langer dan een week uitblijft, kan je vragen of de huisarts bloed wil laten afnemen om te onderzoeken... Succes!

Mama van 1
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik zat idd al te denken als het er vrijdag nog niet is dan maar weer testen. Ik heb ook dezelfde symptomen als jouw, moe hoofdpijn af en toe een vlaag van misselijk zijn... Ben benieuwd ???? Succes met jouw test

Marriet83
6 jaar geleden

Hi, Volgens mij is het zo dat je genoeg hormoon in je urine moet hebben die dat dus kan waarnemen op een een zwangerschapstest. Ik zou zeggen: Nog een paar daagjes wachten en dan nog een keer proberen.. :) En dan moet de test niet uitmaken toch of je de allerduurste hebt of eentje van de Action. Bij mij zat er er ook echt verschil in een paar dagen.. Succes!

Mama van 1
6 jaar geleden

We zijn nu maandag en er is nog geen menstruatie te bekennen. Gisteren nog wel een test gedaan maar was nog negatief.. Misschien te veel gedronken of te weinig hcg zelfde als de vorige keer of ben gewoon niet zwanger? Krijg wel meer symptomen duizelig af en toe maagzuur .... hmm raar ????

Blog header image

Een groot cadeau...

Wat zijn ze blij!!

Met de feestdagen voor de deur waren we al een tijd aan het nadenken wat we de meiden wilde geven…Tuurlijk kan een pyjama of een paardrijbroek nooit kwaad, maar ze hebben er al zoveel.

Beide meisjes geloven niet meer in de man met de baard, dus dat zouden we dit jaar toch al klein vieren.

Wat we voor de kerst wilde geven wisten we ook niet zo goed…maar we zaten al een hele tijd met een gedachten wat ons fantastisch leek.

Jaa…Gaan we dit echt doen??

We willen graag een puppy erbij…en hoe fantastisch is het om deze cadeau te doen aan de kids voor de feestdagen.

We hebben al een hond, maar het leek ons magisch om de meiden op deze leeftijd dat hele proces te laten meemaken van een puppy uitzoeken, deze opvoeden, en een maatje erbij krijgen!

Met een smoes 2 uur de auto in.

Ik had een leuk nest gevonden, en de pups uit dat nest mochten dat weekend hun nest verlaten.

Omdat het 2 uur rijden was, moesten we het in het weekend doen, want we wilden graag dat de meiden meegingen.

Na de hele ochtend op de manege te zijn geweest, moesten we snel naar huis.

Daar vertelden we de meiden dat we naar Eindhoven moesten om iets voor de auto te halen.

Met veel morren en mopperen stapte ze beide de auto in. Druk dat het was op de weg, maar ze gedroegen zich prima.

15 min voor aankomst.

Omdat we niet wisten hoe de meiden zouden reageren, en we het voor de meiden niet leuk zouden vinden als ze door teveel spanning en emotie hun eerste ontmoeting met hun pup zou verpesten hebben we 15 min voor aankomst verteld wat we gingen doen.

Ze zaten te stuiteren op de achterbank. Ze vonden het zo leuk, en ze hadden niet gedacht dat ze echt een pup erbij zouden krijgen.

De discussie brak gelijk los…want hoe ging hij heten??

De reutjes

Eenmaal daar vonden we het allemaal geweldig. De 3 reutjes werden bij ons neergezet (we wilden een reu) en nadat ze ontdooit waren gingen ze lekker los met spelen.

Uiteindelijk wisten we alle 4 welke we graag wilden hebben…Er was er 1 met de meeste krullen en het grappigste koppie en een super lief karakter.

Na dat we alles geregeld hadden met het paspoort, de betaling etc. gingen we naar huis met onze nieuwe kleine vriend…

Frits is zijn naam, en we hebben zoveel plezier van hem.

De meiden vragen geen seconde om een cadeau voor de feestdagen, ze genieten elke dag van hun cadeau…!

Voor mij was dit iets fantastisch om aan onze meiden te geven…en we hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze Fritsevriend.

Liefs, Rona

aliciagnes
1 minuut geleden

Leuk blog!