Snap
  • Zwanger
  • trots
  • Grote broer

Zwanger na een traumatische bevalling

Reacties en ervaring

Ben je nu niet bang?

Toen Jace 10 maanden was had ik een positieve zwangerschaptest in handen, ik schrok maar was tegelijk ook gezegend, mijn vriend idem dito. Onze wens voor een 2e kindje was er zeker en het liefst niet te ver uit elkaar, it's a wrap; 2 under 2! 

Het avontuur begint weer van voor af aan, eerste echo, familie vertellen, vrienden vertellen, blijft spannend! We merkte aan veel mensen dat de reactie dubbel was, ik snap dit omdat ik een zware bevalling + een postnatale depressie heb gehad. Vele mensen vroegen: "ben je nu niet bang?"

Ik weet dat elke bevalling anders is, ik krijg als ik wil ook extra begeleiding als ik dat wil, voor nu voel ik deze drang nog niet maar wellicht richting het einde wel, als je eenmaal een postnatale depressie hebt gehad weet ik dat je daarvoor gevoelig bent dus zal ik ook na de bevalling in de gaten gehouden worden. Dit is alleen maar fijn, dit voelt ook goed.

Voor nu ga ik genieten van weer het prachtige wonder wat er in mij groeit. Hij wordt verwacht in januari als Jace 1,5 jaar oud is. We can't wait little boy, Jace wordt grote broer!



9 maanden geleden

Prachtig beschreven 💙 sterke lieve mam van Jace en gun jullie al het geluk💞

9 maanden geleden

Hey Marleen, gefeliciteerd en wat spannend zeg!