Snap

Zwanger na babyverlies

Blijdschap en angst, het is er alle twee. Geen roze wolk.

✨🧡 After a long rainy storm comes a little rainbow ✨🧡

Dankbaar dat we dit nieuws mogen delen dat we in feb ‘24 ons tweede kindje verwachten.

Een gezin van vier 🍀✨!

Een deur van vreugde en toekomstdromen is geopend maar meteen een deur van angst, onzekerheid, kwetsbaarheid ook.

Zo veel emoties, zo veel spannende mijlpalen. Inmiddels laten we het eerste trimester al weer even achter ons en is deze kleine sterke strijder met vlag en wimpel door alle (extra) controles gekomen. We worden goed gemonitord.

Een onbezorgde zwangerschap zal het niet zijn. De ‘roze wolk’ gaat aan ons voorbij. We vieren de kleine stapjes, de mijlpalen en leven van dag tot dag.

Angst maakt steeds meer ruimte voor geluk en blijdschap.

Een ding is zeker, wat zal Sem trots zijn, als grote broer, ergens hoog in de wolken. ☁️✨🦔

Snap

Terug blik op het 1e trimester 🤩

Op 21 juni, een positieve test.

Zo ontzettend blij, de eerste stap. Na poging 7 iui is het ons (weer) gelukt.

Sem word grote broer!

‘Als alles goed mag gaan’ - Dit zinnetje zeggen we vaak tegen elkaar. We gaan er niet vanuit dat alles vanzelfsprekend is. De eerste echo. Een kloppend hartje. Opgelucht. Maar ook meteen die harde realiteit dat het niet vanzelfsprekend is dat bij de volgende echo het hartje nog steeds klopt. Blijdschap en angst. Het ligt dicht tegen elkaar en is alle twee aanwezig. Ondanks de vermoeidheid en onzekerheid hebben we samen genoten van het eerste trimester. Met momenten samen de toekomst in kijken. Dagdromen. Ontzettend opgelucht na iedere echo. De meest spannende mijlpalen vielen in onze zomervakantie. Een uitgebreide screeningsdag in UMC+, de NIPT, de 13 weken echo. Tussendoor kwamen we de tijd goed door met leuke dagtripjes samen. Want samen, voelen we ons sterk!

Na de zomervakantie hebben we het nieuws gedeeld met vrienden, familie en collega’s.

Iedereen is zo blij voor ons en dat voelt zo warm. Hoewel ik soms nog moeite hebt om diezelfde blijdschap te mogen voelen. Ben ik wel dankbaar voor alle lieve reacties maar ook de reacties van andere sterrenmama’s die beamen dat een zwangerschap na babyverlies vooral een mentaal zware reis is. Het voelt fijn om herkenning te lezen. Daarom zal ik zelf ook komende tijd hier af en toe over delen

3 dagen geleden

Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259