Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwanger met een handleiding !!

zwangerschap termijnen met een handleiding ziekenhuis is en uit en onder twee ziekenhuizen onder controle

Hoi.. Zal me eerst eff voorstellen ik ben Nitasha en mama van 2 jongens en zwanger van jongen nummer 3 in mei 2014 uitgerekend met een geplande keizersnee Van het begin tot bijna het eind waar ik nu een beetje zit is het alleen nog maar ziekenhuis in en uit geweest, de eerste echo was goed was nog vorig jaar 2013 gedaan tweede echo 12 weken echo hoe ze het ook noemen was het niet goed er was een verhoogde nekplooimeting geconstateerd geen probleem ik werk wel mee wist ik dat ik door een hele molen moest met nog 2 kids die niet de rustigste zijn maar oke omdat ik al over de 12 weken was met de termijn echo was er haast bij 2 dagen later naar het vreselijke erasmus mc ja sorry vind het een vreselijk ziekenhuis... daar een vlokkentest laten doen met nog onder behandeling bij hun uiteraard tot 20 weken maar ook nog de maandelijkse controle bij het ziekenhuis waar ik ga bevallen met alle toestanden van het emc wat niet nodig is was de nekplooi maar nihiel vergroot met 1 millimeter het is maar goed dat ik een heel nuchter persoon ben en me nie gek heb laten maken met andere testen en proefjes van hun uitslag was dat de kleine een verhoogde oogdruk heeft wat te maken heeft dat ie er gelijk last van kan hebben bij de geboorte of na 40 jaar bijwijze van spreken uit dna uitslag heb ik dat ook maar ik ben dan ook een brildrager heb me er verder niet inverdiept en dat laat ik zo, nu zit ik in het laatste paar weken kwam er ook nog zwangerschapssuiker bij met de gevolgen dat ik insuline moest gaan spuiten daar zat ik dus ook net op te wachten ik heb nog wel kunnen genieten ondanks alle toestanden en gereis na ziekenhuizen ik heb daarentegen heel veel echo foto's gekregen.... als ik het vergelijk met mijn andere twee zwangerschappen is dit het kersje op de taart heb een abonnement bij het ziekenhuis ik word al herkend door het ziekenhuis personeel aangezien ik een hersenpan heb al een lekkende dakpan herken ik die mensen gewoon niet dit word mijn derde keizersnee hoe ervaren jullie je ziekenhuis bezoekjes of verloskunde bezoekjes ik ervaar er niets mee ik ga erheen en ik zie wel weer wat er op tafel komt lijk wel of iemand me dan als een robot bestuurd want elke keer is er wel wat ik ga nu sinds afgelopen week om de twee weken op controle uit voorzorg van het ziekenhuis gelukkig is maar 5 minuten lopen na het ziekenhuis.. Einde blog voor vandaag zouden jullie jullie ervaringen willen delen mag dat natuurlijk :D

9 jaar geleden

Tjee klinkt niet echt als een onbezorgde zwangerschap. Vind het heel knap dat je er zo "rustig" in kunt staan. Ik leef echt van echo naar echo en maak me vreselijk veel zorgen, iedereen zegt dat ik dat niet moet doen maar dat vind ik erg lastig. Ikben pas twaalf weken zwanger van een tweeling, ben een echo, vier telefoontjes en twee verloskundige bezoeken verder in vijf dagen tijd ( zolang weten we het pas) . Voel me voor ieder telefoontje net een springveer zo gespannen, geluk bij een ongeluk is dat mijn bloeddruk mooi laag blijft. Rustig blij tips zijn welkom....