Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwanger.....en verslaafd ????

Zo ongeveer 20 keer per dag.....ik moet het gewoon even doen ;-)

Er zijn hier vast meer moeders die tijdens hun zwangerschap helemaal weg waren van het een of ander.Bij mij is dat.....het oude luchtje van de Zwitsal haarlotion. Vanaf dat ik als kraamverzorgende werkzaam was vond ik het Zwitsal luchtje helemaal te gek. Inmiddels heb ik een flinke verzameling oude Zwitsal spulletjes vanaf de jaren 40/50 tot en met 1980 ongeveer. Uiteraard staan in mijn voorraadkast ook de nieuwste shampoo, haarlotion, badcreme en zalfjes....maar er gaat niets boven het oude Zwitsal. Vooral de haarlotion in het glazen flesje....het is groen.....daar moet ik dus iedere dag zo´n keer of 20 aan ruiken. Gelukkig is het een onschuldige vorm van verslaving, al kijkt mijn man me wel een beetje vreemd aan als hij me weer met zo´n flesje onder mijn neus ziet staan ;-) Onze jongste is inmiddels 3 en als ik s´morgens haar haar gedaan heb moet er ook altijd een vleugje van deze lotion op. Als ze dan lekker bij me op schoot kruipt kan ik er stiekem nog even aan snuffelen ;-) Hadden of hebben jullie ook zo´n zwangerschaps-tick, en welke is of was dat ? p.s...mocht er iemand zijn die zo´n flesje nog heeft staan en er niets mee doet....ik houd me aanbevolen !

10 jaar geleden

hihi wat grappig, ik heb dit keer helemaal geen tics.

10 jaar geleden

Ik zie je reactie.....bedankt....inderdaad geld dit ook voor de luchtjes die je juist erg vies vind als je zwanger bent. Zo vind ik het favoriete aftershave luchtje van mijn dierbare echtgenoot momenteel niet te harden ;-)

10 jaar geleden

Heerlijk! Je kunt slechtere verslavingen hebben hihi!

10 jaar geleden

Ik vind Zwitsal nog steeds heerlijk en heb voor mezelf zelfs de Zwitsalparfum. Spuit ik altijd op voor het slapen gaan...hihi..