Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwanger en trouwen!

In januari mijn droomtrouwjurk gevonden en nog totaal niet denken dat ik voor onze bruiloft wel eens zwanger zou kunnen zijn van ons wonder!

Al sinds december 2013 staat onze bruiloft begin oktober 2014 gepland! Dan ga je natuurlijk op zoek naar een droomjurk! We zijn van plan om een bruiloftsfeest met alles erop en eraan te doen dus daar hoort een mooie jurk ook bij! 

In januari  al ben ik na twee bezoekjes aan bruidsboetieken eruit...! Ik heb mijn droomjurk gevonden! Op dat moment had ik zeker een kinderwens maar deze ging steeds maar niet in vervulling. En om niet de gehele huwelijks voorbereidingen in het teken te laten staan van de gewenste zwangerschap, heb ik mij toch maar er aan gewaagd tot het kopen van een trouwjurk.

Half juli was het dan zover...overtijd!!!

Ik ben zwanger! En gelijk dacht ik ; mijn jurk! Maar die ging ik nog wel passen hoor! Ik had maat 36, hartstikke slank en een platte buik! 

3 weken geleden toch maar voor de zekerheid mijn jurk gepast met mijn moeder want ik kreeg immers al een leuk buikje en ook mijn borsten waren zichtbaar groter. Tot onze grote schrik kreeg ik de jurk niet eens meer over mijn heupen! 2 weken geleden terug naar de winkel gegaan en gelukkig goed geholpen!  

De jurk was niet vermaakt dus kon ik de jurk omruilen voor een ander exemplaar! 

Wie had dat gedacht; twee keer in een jaar shoppen voor een trouwjurk en nog door een geweldige reden ook! De jurk die ik nu heb gekocht vind ik zelf nog mooier dan de andere jurk. Ik denk dat dit komt doordat je totaal veranderd als je zwanger bent. De eerste jurk was voor de 'oude' Jobine en deze jurk past perfect bij de zwangere ik ♥ 

Ik hou jullie op de hoogte! Nog 10 nachtjes slapen dag mag ik de jurk eindelijk de hele dag dragen! 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

9 jaar geleden

Geniet van je bruiloft, ben benieuwd naar de foto!! :-) Zelf vorige week getrouwd, maar niet met alles erop en eraan, dus geen officiële trouwjurk. Vind het wel altijd super om te zien bij anderen. Veel geluk gewenst!