Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • menstruatie
  • test
  • misselijk

Zwanger?

Zeg even een vraagje. Ik heb vandaag exact 3 weken geleden mijn koperspiraal laten verwijderen.

Ola,

Zeg even een vraagje. Ik heb vandaag exact 3 weken geleden mijn koperspiraal laten verwijderen, dat was 5 dagen na de laatste dag van mijn menstruatie.

Ik voel me nu zo'n 2 weken zeker wel heel misselijk, ene dag wat meer als de andere dag, ben moe, gespannen en gevoelige borsten/tepels.  Sinds vandaag beetje kleine lichte krampen aan de onderkant van mijn buik.

Rond de 16e had ik ongesteld moeten worden, echter de symptomen die ik normaal voor mijn menstruatie heb, heb ik niet gehad. De symptomen die ik nu heb, heb ik nog nooit gehad voor de periode.

Ik heb wel een test al gedaan, maar die was negatief. En dat is naar mijn mening omdat het nog veel te vroeg is.

Wat denken jullie?

Groetjes!

11 jaar geleden

Ook ik denk dat het door het koperspiraaltje komt. Je baarmoeder moet ook wennen aan het idee dat er niets meer inzit. En wat de andere meiden ook zeggen, mocht je er nog over twijfelen ga dan even langs de huisarts jijzelf weet het beste wat je voelt. Veel succes!

11 jaar geleden

Helaas denk ik dat je lichaam nog moet "bijkomen" van het spiraaltje. Het komt wel voor dat je toch zwanger bent terwijl de test negatief blijft. Ik zou aan je huisarts vragen of die even een bloedtest kan doen om dit vast te stellen. Ik hoop zeker voor je dat het snel raak mag zijn!

11 jaar geleden

Bij mij werte de teste bij de oudste ook niet. Voor haar had ik een miskraam en werd na curretage gelijk rweer zwange. Echetr werte er niet 1 test!! Volges mijn omgeving was ik gek geworden. Toch had ik gelijk, want ik voelde t zelf.

11 jaar geleden

Het gaat hier om een koperspiraal, dat is zonder hormoon en heeft geen effect op de hormoonhuishouding! Anticonceptiepil is wel met hormoon, net zoals het hormoonspiraaltje... die heb ik dus niet. Gyno heeft ook benadrukt dat ik "gelijk" zwanger kan worden omdat koper geen effect heeft op de hormoonhuishouding. Koperspiraal werkt alleen op het zaad vd man in... enfin! Ik wens idd zwanger te worden ja, wanneer maakt niet uit, maar dat is dus de reden waarom mijn spiraal is verwijderd.