Snap
  • Zwanger

Zou ik wel een goede moeder worden?

Dat is wat ik me dagelijks afvraag nu ik weet dat ik zwanger ben. Kunnen mijn vriend en ik het allemaal wel worden we goede ouders

Allemaal vragen die door je hoofd gaan op het moment dat je zelf een vader of moeder wordt. Verder begin ik me ook misselijk te voelen en moe, maar daarentegen ben ik dan wel weer heel benieuwd hoeveel je nu gegroeid bent. We hebben wat kleine dingetjes voor je gekregen en we kunnen allebei niet wachten tot de volgende echo..

7 jaar geleden

Ja klopt het gaat ook om alles in een gezinnetje en vooral goed blijven praten en zeer zeker elkaar steunen

7 jaar geleden

Jip, zelf ben ik heel onzeker, mijn man kan het echt soms echt te lijden hebben maar daarna heb ik de rust weer terug en vertrouwen. En gaat niet alleen om zwanger, bevallen en kindje, maar echt om alles...

7 jaar geleden

Hoi geluksmama ben blij te lezen dat ik niet de enige ben die dat zo denkt en dat je goed kan praten met je man die je serieus neemt dat is wel erg belangrijk in een relatie vind ik. Mijn vriend zegt gelukkig ook dat we het samen aangaan ondanks het af en toe zwaar zal zijn en de gedachte dat je ondanks het gevoel er alleen voor te staan dat niet het geval is

7 jaar geleden

herkenbaar, die gevoelens had ik ook, bij mij is het vanzelf goed gekomen, en ook kunnen praten over mijn man. Mijn man nam mijn gevoel serieus, en draaide altijd op het eind met. je kan zorgen maken wat je wil, maar we zien hoe het gaat als het kindje er is, en we gaan ERVOOR ook al wordt het moelijk