Snap
  • Zwanger

Zou het nu al raak zijn?

Vorige maand ben ik gestopt met de pil omdat we voor een 2e willen gaan.

Precies 3.5 weken geleden had ik mijn laatste menstruatie. Ik was een paar dagen daarvoor gestopt met de pil. En sinds een paar dagen voel ik me raar.

Het begon vrijdag. Ik had inene veel (lees heel veel!!) afscheiding, terwijl ik dat nog nooit zo heb gehad. Plus dat het licht roze was.. bloed?? Het eerste wat in mij op kwam was dat het misschien wel innesteling zou kunnen zijn. Maar omdat ik mijzelf niet gek wilde maken probeerde ik er niet te veel aan te denken. Wel erg moeilijk als je er juist mee bezig bent omdat je het graag wil. 

En toen was het zaterdag. De hele dag flinke buikpijn in mijn onderbuik. Mijn borsten worden ook inene gevoelig. Of beeld ik mij dit in, omdat het toch maar door me hoofd blijft spoken? Nee het is echt zo. Er gaat van alles door mijn hoofd. Ben ik zwanger? Zo snel? Zou het? Bij onze eerste was ik in 2 maanden zwanger dus zo gek zou het niet zijn. 

Zondag besluit ik een test te halen die tot 5 dagen van te voren kan meten, want ik moet pas donderdag ongesteld worden. Ik was er zo van overtuigd dat de test zou zeggen dat ik zwanger ben. En toen stond er 'niet zwanger'.

Maandag kon ik het nog steeds niet los laten. Waar komen dan die kwalen vandaan? Maandagavond besluit ik toch weer een test te doen. En weer geeft de rest aan dat ik niet zwanger ben. Ik hoop dat ik het nu een beetje kan laten rusten. Vrijdag ongesteld worden. Ben benieuwd! 

Groetjes A. 

6 jaar geleden

Daar had ik nog niet bij stil gestaan. Ontpillen zou ook kunnen. Toen ik 4 jaar geleden ook gestopt was had ik nergens last van en heel snel zwanger.

6 jaar geleden

klinkt als ontpillen. Hoop dat het snel raak is.

6 jaar geleden

Geduld is "helaas" inderdaad een schone zaak in deze.