Terug
Blog header image

Zoontje Adele draagt prinsessenjurk

Zangeres Adele is met haar man Simon Konecki en zoontje gespot in Disneyland Californië. Het gelukkige gezin werd op de foto gezet en wat bleek: zoontje Angelo (3) had een prinsessenjurk aan.
Anoniem
6 jaar geleden

Ooit wel eens gehoord van een eigen wil?? Kinderen van 3 hebben die vollop... Kijken naar frozen en in hun fantasie willen ze ook die princess zijn. Ik zeg top adelle!! Ik zou het zelfde toestaan als mijn zoon dat zou willen. De onschuldige gedachten van een kind geweldig toch!! Volwassenen moeten soms eens in de gedachten van een kind proberen te denken voordat ze oordelen....

Anoniem
6 jaar geleden

Ja hoor! waarom niet? als ze dat leuk vinden.. ik zie het probleem niet! mijn beide zoons spelen graag met hun nichtjes, en dan hebben ze dus ook geregeld nagellak of make up op.. hahaha ik vind het juist superleuk dat t zo kan!

Anoniem
6 jaar geleden

Ik vind het prachtig.. een kind heeft nog geen flauw benul van verschillen tussen jongen en meisje .. het verschil word door de buitenwereld en daarmee dus ook ouders opgelegd niet door het kind .. het kind vind het mooi en is gelukkig .. mijn zoon liep tot zijn 3de ook in prinsessen jurkjes (ook nog van die knalroze met glitter) en speelde met poppen (doet hij overigens nog steeds wel samen met zijn zusjes.. hij is ruim 9jaar) en droeg make up.. en nagellak blijft hij interessant vinden .. ook nu heeft hij het op (iets wittig dit keer .. maar groen of blauw komt ook wel voor ) maar verder is het een echte jongen die houd van voetbal en gamen.. ik maak me geen zorgen .. zolang hij gelukkig is ben ik dat ook .. want dat is voor mij het enige dat telt .. wat zijn keuze later ook zal zijn .. ik heb hem niet op de wereld gezet om ongelukkig te laten leven.. en dit geldt ook voor mijn 4 dames .. het leven is te kort dus geniet zolang het kan.. .. en laat een ieder in zijn waarde.. prachtige foto's Adele !!

Anoniem
6 jaar geleden

Wat een top mama! Waarom zou een jongen geen prinsessenjurk aan mogen? Hij is drie, heeft een eigen wil en vind prinsessen waarschijnlijk hartstikke leuk. En prinsessen dragen nu eenmaal een mooie jurk. Mijn zoontje van 4 vindt prinsessen ook geweldig. Vooral Elsa is favoriet. Hij doet geregeld het kroontje van zijn zusje op zijn hoofd en dan is hij Elsa. En nageltjes lakken, vind hij ook super. Als ik de nagels van zijn zusje roze lak, komt hij erbij zitten en wacht op zijn beurt. Okay, roze nageltjes wil hij niet, want "Dat is voor meisjes", zoals hij zelf zegt. Dus gaat meneer voor blauwe, gele of groene nagels. Ik vind het prima hoor, zie er geen kwaad in. Meest belachelijke wat ik onlangs wel heb gehoord is dat een vriend van ons zei dat hun zoontje geen keukentje mocht hebben. Want zijn zoon is een echte man en die staan niet in de keuken. What.....?!

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

Dezelfde discussie was er ook toen een jongetje is een bruidsmeisjes jurk liep van de zeeman. Maar 1 reactie er op vond ik toch wel het meeste passend. Er was een jongetje die dit graag ook als klein kindje deed. Hij hielt van jurk en rokken en droeg die dan ook erg graag. Ook hier waren foto's van. Niet online maar alleen op papier. Inmiddels was de jongen bijna een tiener en een echte jongens jongens. Inmiddels schaamt hij zich dood voor de jurken en rokjes foto's. Maar hij is wel blij dat deze foto's alleen op papier staan en niet overal op het internet! Zijn vriendjes kunnen er niet bij en ze niet zien. Deze foto's en plaatjes, Stel je voor dat je op een morgen naar school gaat als tiener en de hele school hangt vol met een foto van jou in een jurk als jongen zijnde. Dat kan namelijk makkelijk gebeuren als de foto's online staan. En een klasgenootje die jou niet zo lief vindt vind ze. Ik heb er zelf totaal niets op tegen als een jongetje een keer een jurk aan wil etc. Maar nadenken of deze foto's online moeten en wat dat kan doen in de toekomst is wel heel handig!

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn zoon van 7! Die doet mee aan de verkleed sessies van zijn zusje van 4! En tovert zichzelf daarbij van Minnie mouse tot Elsa en van Elsa tot mega Mindy! Dus sow what!!! Laat ze lekker!!! Ze hebben hun eigen fantasie en eigen wil!

Anoniem
6 jaar geleden

Ja hoor... Waarom niet? Net als nagels lakken.. prima.. Ze zien dat.. en dat vinden ze ook leuk. Komt een tijd dat ze dat niet meer willen of niet. Ook prima. Kinderen maken wat dat betreft nog geen onderscheid in jongens en meisjes dingen.. Ik wilde vroeger geen rokje aan. En ik speelde het liefst met auto's. En volgens mij is het wel goed gekomen met mij

anoniem2017
6 jaar geleden

Mijn zoontje was met 3 pippi langkous. Nu is hij 7 en speelt in mijn oude communijurk dan gewoon met zijn zusje princessia. Daarna klimt hij weer in de top van een boom ofzo, ( dan wel zonder jurk) verkleden mogen ze binnen en met carnaval, gaan wij naar buiten moeten ze gewone kleren aan.

anoniem2017
6 jaar geleden

Zijn zusje zoekt trouwens ook zijn barmanpak op en loopt daar dan in rond of een ninjapak

Anoniem
6 jaar geleden

Gedoe altijd...meisjes die met auto's en lego spelen en in bomen klimmen zijn stoer maar omgedraaid kan dan weer niet... Mijn knul van 5 vind Frozen ook leuk maar een jurk dan weer niet ;) vond hij dat wel geen probleem! :)

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..