Snap

Zonder poespas ineens positief

En toen was daar die positieve test.. geheel onverwachts.. is dit waar of slechts een droom?

Een eitje.. een zaadje.. blabla.. dat hele verhaal hoef ik hier niet te vertellen.

Zaterdag 11 februari 2017.. het was even na ons avondje uit dat ik me niet lekker voelde. Was het de sushi die we hadden gegeten, was het een griepje die al weken de ronde doet of was het toch dat ene wat je niet hardop durft te zeggen..

Even voor jullie, jongen en meisje zijn verwekt met behulp van behoorlijk wat medische truukjes..

Ik raap mijn moed bij elkaar en doe toch een test. De test die op 2 keer na (jongen en meisje) altijd negatief was. Keer op keer heb ik de test zien gaan naar alleen het controle streepje. Het was dan ook best een schok om ineens dat tweede streepje te zien.. Heel langzaam kwam dat tweede streepje op de test, maar dat tweede streepje was er wel!

Ineens slaat de schrik toe… wat is dit nou? ik was er sprakeloos van..

Man zat nog zonder vermoeden uit te buiken op de bank totdat ik met de test van de wc kom. Zelfs toen ik de test liet zien viel het kwartje niet.

Dat tweede was toch zeker mijn tekenkunst..met een viltstift van meisje.

Maar mijn tranen van blijdschap lieten blijken dat dit niet mijn tekenkunst was, maar dat er een wondertje aan het groeien is in mijn buik.

Vol ongeloof keken man en ik naar de test.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, nam ik test 2 mee naar boven zodat ik de volgende ochtend direct een test kon doen.. om te checken of die eerste test niet een foutje was..

Het was nog geen kwart over 7 sochtends als man mij vraagt of ik al niet eens even moet plassen.

Samen doen we de test en zien we ook op deze test niet alleen 1 streepje verschijnen, maar ook die tweede komt vrij snel in beeld.

Tranen van blijdschap stromen over mn wangen. We kunnen er niet meer omheen… er komt een derde wondertje.

6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap.

6 jaar geleden

Gefeliciteerd met dit geweldige cadeautje! Hier ook 2 kids na een heel traject, dus kan me je verbazing heel goed voorstellen. Geniet ervan!

6 jaar geleden

Begrijp je reactie zo goed! Wij konden zonder de "medische trucjes" niet zwanger worden. Maar ook spontaan zwanger geworden van ons nu 7 maanden oude zoontje! ????

6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd!