Snap

zo spannend de gender reveal

Gender reveal!!!!

Omdat het onze laatste zwangerschap is wilde wij het deze keer anders doen en omdat het nu 2020 is en in 2013 het moment van het bekend maken van het geslacht nog niet zo uitbundig was als nu dachten wij we pakken uit.

We hadden met 14 weken een echo laten maken bij een vriendin van ons en zij heeft aan de gene die de taart ging maken door gegeven wat het geslacht werd dus wij wisten tot de dag van de gender reveal zelf ook echt helemaal nog niet wat het werd.

We waren zo zenuwachtig de hele week dus die week duurde voor ons ook erg lang.

Yes!!!! Eindelijk was het zover 2 november stond (zo fijn dat het toen nog kon) onze hele woonkamer vol met familie en vrienden in het roze of blauw gekleed.

Melvin Jay-Jay en ik waren in het roze wij dachten dat we een dochter/zusje zouden krijgen iets zei mij ook de hele zwangerschap dat het een meisje werd ik was ook echt heel anders zwanger dan bij de jongens maar mensen die mij kennen weten dat ik altijd al heel graag een dochter wilden. Tuurlijk ben ik mega gek en gelukkig op onze jongens maar na 3 jongens mag je toch wel hopen op een meisje toch?

Mackie en Jayro waren in het blauw zij hoopten op een zusje maar ze dachten dat ze een broertje zouden krijgen.

We hadden afgesproken dat iedereen er om 3uur moest zijn want ik ging anders gewoon de taart aan snijden haha ja hallo je begrijpt wel de jongens Melvin en ik erg zenuwachtig en benieuwd waren naar de kleur van de binnenkant van de taart.

Nou iedereen was er netjes en toen kwam het moment van de waarheid…….

Eindelijk mochten we de taart aan snijden de jongens stonden naast ons en Melvin en ik sneden de taart aan..

Wwoww!!!!! Een dochter!!!! hoe kan het?!? Ik barste in tranen uit ik dacht dat ik gek werd liet een stuk taart uit me handen vallen en Melvin was ook hartstikke gelukkig net als de 3 jongens.

Iedereen was zo blij dat merkte we wel aan het gegil van iedereen.

Hoe leuk is het 3 grote broers en dan nog zo’n iniminie klein zusje erbij is toch een schattig gezicht Jayro met zijn kleine zusje aan zijn hand.

Ja we waren dol gelukkig we hadden een hele gezellige middag met iedereen en Oja ook niet onbelangrijk de taart smaakte nu natuurlijk nog veel lekkerder 😉

Nadat iedereen weg was hebben we alles opgeruimd en gingen we lekker met zijn 5jes uiteten in nog onze roze blauwe kleding haha kan ons het schelen wij gingen het lekker vieren..!!