Snap
  • Zwanger
  • kinderen
  • zwanger
  • werken
  • fulltime
  • dikke

Zit nu op 34 weken!

Zit nu bijna op de 34 weken en het begint nu al behoorlijk zwaar te worden, ik werk nog fulltime en dat is toch wel pittig. De sfeer op het werk is ook niet echt gezellig dus dat heeft er ook mee te maken. Ze doen overal moeilijk over terwijl ze zelf ook kinderen hebben gekregen dus weten dat het zwaar is.  Ik slaap de laatste tijd ook niet lekker dus ben op de dag ook behoorlijk gebroken.  Heb al aangegeven op mijn werk dat ik last heb van harde buiken maar dat kan ze jammer genoeg niks schelen. Hebben jullie misschien tips? Ook qua slaapritme?Gelukkig hoef ik nog maar 6 dagen te werken maar het worden wel hele zware 6 dagen. Gelukkig is mijn vriend ontzettend lief voor mij en doet alle huishoudelijke klusjes van stofzuigen tot koken dus daar heb ik het erg mee getroffen. Maar het is niet normaal dat ik met tranen in mijn ogen van mijn werk kom en dat ik helemaal geen zin meer heb om te werken.

Vrijdag komt er nog een ondereel van de kast betreft de kinderkamer dus van het weekend kan ik zijn/haar kamertje helamaal klaar maken. Als het af is maak ik wel foto's met het resultaat.  Zaterdag gaan mijn vriend en ik nog naar babydump om de laatste dingen te halen. We kunnen echt niet wachten.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn laatste ontwikkelingen!

12 jaar geleden

Hoi Carlijn, Nee dat is inderdaad niet leuk als je met tranen in je ogen uit je werk steeds moet komen, dat snap je dan weer niet he! Als die mensen zelf ook ouder zijn, en weten dat het gewoon best zwaar kan zijn vooral als je tegen het einde van je zwangerschap loopt..., en je ook nog eens gewoon wat gevoeliger bent..! (zeg maar gewoon veel meer als normaal. hi hi hi) moet ik wel zeggen dat je vriend echt lief voor je is.., en ik hield toen in tegen mijn einde liep in mijn achterhoofd ; wat voor een mooi wondertje er zometeen geboren zal worden.., en verder alles op echt mijn eigen tempo! En hoe ik het wilde... Maar ik lees dat je nog maar 6 dagen hoeft te werken en die zullen deze week de laatste zijn.. dus lekker relaxxen nog even Carlijn! :-)

12 jaar geleden

Hoi Carlijn, Het is dubbel zo zwaar als ze op je werk niet mee willen denken aan een rustiger ritme. Ik hoop dat die laatste 6dgn snel voorbij zijn en je eindelijk een beetje rust kan nemen! Helaas heb ik geen tips voor je en ook niet voor een slaapritme. Ik heb nog een meisje van 18mnd en die vind het nog regelmatig nodig om mij 's nachts te laten komen ;-) Dus mijn nachten zijn vaak kort en gebroken. Lief van je vriend dat hij zoveel van je over genomen heeft!