Blog header image

Zit er wel echt iets?

Misschien stel ik me aan, maar ik voel zó weinig, dat ik weleens denk dat er helemaal niks zit.

Terwijl ik een paar keer heb getest en ze allemaal positief waren. Maar ik voel niks. Behalve dan dat ik doodmoe ben,  heel erg dorst heb en om de haverklap naar de wc moet! 

En ik weet dat het nog erg vroeg is om écht iets te voelen. Dat hcg-hormoon wordt alleen maar meer naarmate de eerste weken vorderen. Dus de kans dat ik misselijk word of andere dingen ga voelen is wel groot natuurlijk. Maar de ene dag is mijn buik een soort ballon en de andere dag weet wat minder. 

Herkent iemand deze twijfels? En wat deed jij toen? 

6 jaar geleden

Had ik ook. Is normaal. Pas als je buik begint te groeien, groei je langzaam naar dat punt toe waarop je voor 5% begint te geloven dat jouw lijf echt een baby maakt!

6 jaar geleden

Hahahaha, ja inderdaad! Ik snap hem meteen ;-) maar je hebt gelijk hoor! Vandaag wel buikpijn gehad overdag. De verloskundige vertelde me dat de buikpijn normaal is en dat dit lijkt op het oprekken van mijn baarmoeder. En dat ik vooral rust moet nemen. En dat gaat ook zo lekker als je een drukke baan hebt! Haha, maar nu lekker thuis, benen omhoog en lekker relaxen!

6 jaar geleden

daarom, de test was positief, dus het zit vast goed :) Wij vrouwen blijven wel rare wezens hoor, hebben we kwaaltjes gaan we erover zeuren en hebben we het niet schieten we in paniek haha ( lezen met een korreltje zout ;) )

6 jaar geleden

Nu ik zit na te denken over mijn eerste zwangerschap kwamen toen ook de kwaaltjes pas na week 5. En dat ik maandag, dus het komt vast wel goed :-) niet te druk maken, want dat is al helemaal niet de bedoeling.