Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zenuwen!

Oh jee, daar komen de kriebels, de nachtmerries, de dromen. De duizend mogelijkheden terwijl er eigenlijk maar twee zijn. Het houdt mij al weken bezig, eigenlijk al vanaf het begin, en nu het moment steeds dichterbij te komen, begin ik steeds zenuwachtiger en nieuwsgieriger te worden. 

De jongens tellen samen met mij af, want zij zijn net zo nieuwsgierig als ik, misschien zelfs nieuwsgieriger, ook al zijn ze overtuigd van hun gelijk. Stiekem sneup ik de bakerpraatjes af ook al weet ik dat het totale onzin is, maar wie weet... 

 

Worden het blauwe of roze muisjes?

'Het moet een zusje zijn', aldus Gabriël 'want ik heb al een broertje, en meisjes zijn lief.' Kyrian vindt ook dat het een zusje moet zijn, maar waarom, dat weet hij niet zo goed. 

Als men mij naar mijn voorkeur vraagt, dan zal ik zeggen dat ik een meisje wel heel zou vinden, maar dat een jongen absoluut welkom is! Als het maar gezond is, heel cliché, maar wie ons verhaal inmiddels beter kent, snapt heel goed waarom. 

 

Het is een wonder dat zich nu in mij een mensje leeft wat beweegt, wiebelt, en alles, als het goed is, compleet heeft. Handjes, voetjes, vingertjes, teentjes. Een klein neusje, twee oogjes. 

En strakjes kunnen we hij of zij tegen hem of haar gaan zeggen. Dé meisjesnaam hebben we inmiddels al gevonden. Voor de jongensnaam wachten we toch maar even de echo af, want die naam vinden we al moeilijk genoeg, meisjesnamen te over! Maar jongens...?

 

Nog heel eventjes geduld, nog vijf nachtjes! 

En nu maar hopen dat hij of zij wel laat zien wat voor muisjes we moeten halen! 

 

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Heerlijk een vol huis straks! En jongensnamen, ja die zijn erg moeilijk! Succes!

10 jaar geleden

owwww spannend!!!

10 jaar geleden

oooh krijg bijna de zenuwen van je blog! Ik weet het nog als de dag van gisteren! heeeel veel plezier en geniet er van! duimen dat alles oke is!

10 jaar geleden

Sssspannend...