Snap
  • Zwanger
  • Bevalling
  • geboorte
  • geboortefotografie
  • geboortefotograaf
  • geboortefotos

Zelf geboortefoto's maken?

Dan is er goed nieuws voor je!

Professionele geboortefotografen krijgen bij het fotograferen van bevallingen te maken met vrij lastige omstandigheden. Ze weten van te voren nooit welk licht zij zullen aantreffen op de locatie, en of er voldoende licht aanwezig zal zijn om bij te kunnen fotograferen. Bij thuisbevallingen kan het zelfs vrij donker zijn en om er nou lustig op los te gaan staan flitsen, terwijl er iemand ligt te bevallen...? Dat is geen goed idee. De aanstaande moeder moet zich natuurlijk wel kunnen blijven concentreren op het opvangen van haar weeën. Geboortefotografen weten wat ze doen en kunnen met lastige lichtsituaties omgaan. 

Maar een geboortefotograaf is niet voor iedereen een optie. Soms heb je geluk en kan een welwillende verpleegster of kraamverzorgster wat foto's maken. Of een moeder, vriendin of partner is bij de bevalling aanwezig en is bereid om foto's te maken. 

Voor hen is er goed nieuws! Platform De Geboortefotograaf heeft nu een minicursus gelanceerd voor iedereen die wel eens foto's maakt bij een bevalling of geboorte. En deze minicursus 'fotograferen bij lastige lichtomstandigheden' kan ook gebruikt worden door ouders en zorgverleners. Je kunt er meer over lezen op de website van De Geboortefotograaf: www.DeGeboortefotograaf.nl

Op deze site kan je trouwens nog veel meer handige informatie vinden over geboortefotografie. Zo kan je er bijvoorbeeld een geboortefotograaf vinden in jouw eigen regio, je eigen gemaakte foto's professioneel laten nabewerken door een geboortefotograaf of genieten van prachtige collecties met geboortefoto's.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij De Geboortefotograaf?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.