Snap
  • Zwanger
  • #zwanger
  • #ouders
  • #zwangerschap
  • #zwangerschapstest
  • #clearblue

YES ZWANGER! (zwangerschapstest bol.com)

Zwangerschapstest besteld via bol.com & reactie van partner.

YES op 27/5/'19 gaf de zwangerschapstest aan +3 ZWANGER!

Ik schreeuwde het uit van geluk. ๐Ÿ˜

De week voor we er achter kwamen dat we zwanger waren waren we allebei erg druk met werken. Vrienden waren gezellig wezen eten en ik zat aan tafel met tieten die ZO zeer deden! Niet zo snel gedacht misschien ben ik zwanger? 2 dagen later was het gevoel nog niet weg. Omdat ik zo druk was en geen tijd had om naar de winkel te gaan heb ik via bol.com een paar zwangerschapstesten besteld haha! Tja daar stond volgende dag in huis ๐Ÿ˜… Zou het misschien dan toch?? Maandag ochtend kwamen ze binnen. Mijn vriend had laten dienst en zou daarna nog gaan sporten. Ik had de test gedaan en YES daar stond het ZWANGER.๐Ÿ’›

Ik stuurde een berichtje naar mijn man; Schat kom na je werk maar thuis. Ik moet wat vertellen ๐Ÿ˜Š na een korte (ruzie๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ) discussie kwam hij thuis na zijn werk en vertelde ik dat hij papa ging worden! Zijn reactie was ohh nou hiervoor kom ik graag thuis en ga ik een andere keer wel sporten haha! ๐Ÿ˜‚

We hebben daarna erg genoten van de dagen dat het ons gelukje was en voor de familie en vrienden nog ons geheimpje was. Met 6 weken hadden wij de eerst echo. Een dag die ik nooit meer vergeet, ik vond het PRACHTIG! De testen (12stuks) gaven wel aan zwanger maar voor mij gevoel was de 1ste echo echt een bevestiging, ons gelukje, ons kindje, het mooiste wat uit onze liefde is ontstaan is nu echt ECHT. ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ

Voor de 1ste echo hebben we het mooie nieuws verteld aan mijn ouders, we konden het eigenlijk wel van de daken schreeuwen! Ik zei voor dat we zwanger waren altijd al als ik zwanger zou zijn wil ik het eerst het aan mijn moeder vertellen. Mijn moeder heeft veel mee gemaakt, ziet haar oudste dochter (mijn oudere zus, die 2 kindjes heeft) niet meer door omstandigheden en heeft haar kleinkinderen nog nooit gezien. Ik wist dat ik met dit mooie nieuws, onze zwangerschap haar ZO gelukkig ging maken en was haar reactie onvoorwaardelijk mooi! We hadden een rompertje ingepakt en voor ze het uitpakte sprong ze in de lucht je bent zwanger he!? Haar trotse en blije gezicht was voor mij zo mooi en onvergetelijk!

De periode hierna, het vertellen aan familie en vrienden na 11 weken zwangerschap was een erg leuke tijd en hebben we hier erg van genoten!

Ik ben erg benieuwd hoe jullie er achter kwamen dat je zwanger was, hoe reageerde je partner en famille?

(In mijn volgende blog wil ik graag jullie mee nemen hoe mijn zwangerschap ging, hoe ik me voelde en werkte naar mijn bevalling toe)ย 

Stay tuner!ย 

x. mommy // Dean.ย