Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • tips
  • gratis
  • geboortekaarten
  • Ebook

YES!! Mijn allereerste GRATIS e-book ' In 5 stappen voor een persoonlijk en uniek geboortekaartje!'

Advies en tips als ontwerper & moeder van 3 meiden.

Mijn allereerste GRATIS e-book | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje is klaar! Wat een heerlijk gevoel. 😀.

YES!! Zo trots ❤️.

Afgelopen weken hier druk mee bezig geweest, tussen al de corona situaties heen. Blijft nog steeds een uitdaging, zelfstandig, thuiswerken en de kinderen om je heen, als ze niet naar school kunnen. Maar het e-book is klaar!

Jij bent bent zwanger en hebt al vele geboortekaartjes voorbij zien komen, van heel simpel, mooi en strak tot een prachtige illustratie of tijdloze foto. Een (nieuw) spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen. Ik ben zelf ook mama van 3 meiden weet ik hoe bijzonder dit moment is, als ontwerper weet ik precies waar ik moet beginnen bij een persoonlijk en uniek geboortekaartje. .

Snap

Ik neem je mee in de 5 stappen, geef je boordevol tips en inspiratie voor een persoonlijk en uniek geboortekaartje! .

Welke onderwerpen staan erin: .

▫️Een persoonlijk geboortekaartje, waar begin je?

▫️Wat vind jij belangrijk?

▫️Welke gegevens zet je op een geboortekaartje?

▫️Hoe kun je tot een idee komen voor een uniek kaartje?

▫️Zelf aan de slag of het gemak van een ontwerper?

▫️BONUS!

Met de 5 stappen kom je tot een persoonlijk en uniek geboortekaartje en heb je een mooie basis. Als ontwerper heb ik al vele geboortekaartjes mogen doen en deel met liefde mijn ervaring en tips zodat jij ook aan de slag kan voor jouw geboortekaartje.

Ik weet zeker dat je blij wordt met deze 5 stappen en tips die ik geef. Ken je iemand die zwanger is, tag haar dan hieronder! .

Download het e-book gratis!

Snap

Ik ben heel benieuwd wat je van het e-book vind?

Liefs Lindsey | Love Letterpress