Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwangerschapstest
  • #zwangerschapstest
  • #eerstetrimester
  • Zwangerschapsmisselijkheid

Yay! Ik ben zwanger

Snap
Snap
5 jaar geleden

Wat fijn dat je zo opknapt! Toch nog een beetje het gevoel zwanger te zijn ipv ziek... Ik nu 23 weken en vorige week de medicatie afgebouwd, maar ik gaf direct weer minimaal 15x per dag over en hield maar 3 slokjes drinken binnen op een dag... Medicatie zit er dus helaas weer bij. Ik heb nu met medicatie af en toe een dag dat ik iets kleins kan doen, bv met m'n zoontje naar het speelveldje aan het eind van de straat. Daar ben ik al heel blij mee! Maar lig verder helaas nog steeds bijna de gehele dag op bed, want hoe meer ik doe, hoe meer het overgeven toeneemt. Gelukkig hebben we heel veel lieve hulp, maar wat zal ik blij zijn als ik zelf weer dingen met m'n zoontje kan ondernemen! ❤ Heel hard aftellen naar de zomer!

5 jaar geleden

Ik ga niet perse om van een kwaal af te komen. Gelukkig heb ik geen last gehad van misselijkheid ed. Ik ga er nu iedere maand naar toe als “onderhoud” en de laatste weken gaat ze me voorbereiden op de bevalling. Het klinkt allemaal zweverig, maar ik ben zo van de migraine af gekomen en neem dus graag het zekere voor het onzekere. ?

5 jaar geleden

Hi Joyce! Dankjewel! Jij ook gefeliciteerd ?? Hoe voel je je? Acupunctuur heeft bij mij helaas niet geholpen maar daar zal ik in mijn volgende blog meer over vertellen ? Liefs.

5 jaar geleden

Hi Loes! Ik voel me vanaf de 20 weken echt stukken beter, geen medicatie meer nodig en kan weer normaal eten en drinken! ?? Wat een verademing is dat dan.. onze beeb heeft er gelukkig niks van mee gekregen en groeit goed! ?? Hoe gaat het met jou? Nog veel last van de HG? Liefs.