Snap

Wonderlijk

Ik ben moeder van een zoontje van 8 maanden. Voordat ik zwanger was van dit ventje heb ik behandelingen ondergaan om zwanger te kunnen worden. Ik zat net in een soort van pauze tussen 2 behandelingen in en wonder boven wonder werd ik spontaan zwanger. En dat na dik 3 jaar. Was super voor ons.

Omdat het lang duurde voordat ik zwanger werd, hadden we ook niet gedacht dat een 2e snel zou komen. We dachten dat dit ook wel weer een aantal jaartjes zou duurde. Nou niet dus. Ik ben nu 1,5 maand zwanger van de 2e en sta helemaal versteld dat dit zo snel is gebeurd. Helemaal leuk dat ons ventje nu een broertje of zusje krijgt.

11 jaar geleden

Wat een bijzonder cadeau!!!!! Heel bijzonder! Hartelijk gefeliciteerd en geniet van de zwangerschap en hoop dat je je goed voelt!

11 jaar geleden

Wat een cadeau dat je toch spontaan zwanger bent geraakt. En dat twee keer. Ik hoop dat alles goed gaat met deze zwangerschap. En je binnen kort een gezond kleintje in je armen mag houden

11 jaar geleden

HARTELIJKE GEFELICITEERD!!!! god zeg jou en je baby van harte is je dit BABY gegund GOD houdt van u en je gezien!!! stay bleesd