Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Woehoe, meivakantie! What to do?

Heeeeeerlijk: vakantie! Lekker even eruit met het gezin, klinkt perfect toch?! De redactie heeft zich even goed ingelezen en heeft de perfecte meivakantie locatie gevonden voor jou (en je gezin).

Even weg van de drukte

Wij vinden dat als je echt wilt genieten met je gezin, je er een paar dagen tussenuit moet. Geen boodschappen doen, stofzuigen of wasjes draaien. Maar een weekendje weg zorgt ook voor de nodige kosten. Daarom willen wij jullie kennis laten maken met de hostels van Stayokay. De familiekamers zijn voordelig geprijsd, gelegen door heel Nederland en je bij elk hostel vind je speel- en/of sportmogelijkheden. Samen avonturen beleven in een nieuwe omgeving is erg belangrijk. De kids kunnen buitenspelen, fietsen en eventueel uitwaaien (met vlieger) op het strand en samen schelpjes zoeken!

Wat kun je verwachten?

Voor we iets aanraden, doen we natuurlijk even research. Wat een fijne locaties! Zoals gezegd zitten de hostels op de mooiste plekken in ons land. Denk hierbij aan Domburg, de Veluwe en Texel. In elk hostel is het onwijs gezellig, je slaapt namelijk op een eigen familiekamer waarbij de kids bovenin het stapelbed slapen. Als de kids je 's ochtends wekken, genieten jullie met z'n allen van een heerlijk ontbijtje.

Niet iedereen weet wat je kunt verwachten bij een hostel, maar wij zijn echt om. En wel om deze redenen:

  • Voordelig geprijsd
  • Perfecte locaties
  • Privé familiekamers met eigen douche en toilet
  • Overheerlijk ontbijt inbegrepen
  • Alle locaties hebben een natuurlijke en avontuurlijke omgeving. Fietsen, wandelen, klimmen, zwemmen, ravotten en dollen gaat allemaal gebeuren!

De routes liggen al klaar in je kamer

Echt voorbereiden is niet nodig (en dat lukt als drukke mama vaak ook niet weten wij uit ervaring), de routes om de omgeving te ontdekken liggen netjes voor je klaar. Ook speciale activiteiten zoals wandelen met de boswachter, levend stratego of een geheim zwemvennetje (per locatie verschillend natuurlijk) worden door de medewerkers van Stayokay aan je verteld.

En als de kids worden rondgeleid door de boswachter, pakken jullie lekker een wijntje op het terras... Klinkt dat goed of niet?!

Zie jij een onbezorgd weekendje wel zitten? Meer informatie vind je op de website van Stayokay. Lees meer over Stayokay »

P.s. We hebben een testpanel live staan, meld je aan en wie weet test jij helemaal gratis een lang weekend weg. Meld je aan als testgezin »

7 jaar geleden

Een tijdje terug hebben wij met een vriendengroep in hostels van StayOkay gelogeerd. 3 gezinnen, 2 met 3 kinderen en 1 met 2 kinderen. Wij vonden het super! Er was veel te doen en de kids vermaakte zich prima. We verbleven in Soest, het was heerlijk. Zou zo weer terug willen!

7 jaar geleden

In mei gaan mijn gezin en ik een midweekendje weg. Even 'quality-time'. We zaten nog te kijken waar we naar toe gaan, maar dit lijkt mij prima. Leuk voor de kids, en rustgevend voor mijn man en ik. Eens even de site bezoeken

7 jaar geleden

Ik heb een week geleden geboekt!! Ik ga hier naartoe met mijn dochtertje en ouders. We verblijven in een hostel in Heemskerk. Ik ben zeer benieuwd!

7 jaar geleden

Ik heb samen met mijn gezin gelogeerd in een hostel op Texel! O, wat was dat heerlijk. Echt een aanrader! Perfecte ligging, en super voor kids!