Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • mama
  • zwanger
  • gezinsuitbreiding

Wij krijgen weer gezinsuitbreiding!

Diegene die mij volgens op Instagram en Facebook hebben het waarschijnlijk al meegekregen. Maar wij hebben heel leuk nieuws. Wij krijgen namelijk een gezinsuitbreiding! Jawel, ik ben zwanger van ons tweede wondertje! Ik ben op dit moment 18 weekjes zwanger en heb het wat langer geheim gehouden.

Je ziet mensen minder vaak dus ik wou het ze echt het liefst persoonlijk vertellen en dat duurde nou eenmaal wat langer. Maar nu weet iedereen het wel ongeveer haha. We zijn zo ontzettend blij! We wilden eigenlijk best wel snel een tweede na Kenji. Maar bij hem ging het niet zo snel, en bij deze ook niet. Bij Kenji duurde het bijna 2 jaar en bij deze iets korter dan 1.5 jaar. Maar gelukkig hebben we doorgezet en daar is ons tweede wondertje!

Snap

Zwangerschapsklachten.

Ik heb in tegenstelling tot de zwangerschap van Kenji hele andere klachten. Het begon met misselijkheid. Vooral in de middag en rond etenstijd. Gelukkig hoefde ik niet over te geven maar het was wel vervelend. Dit duurde ongeveer tot de vierde maand. Alleen sommige geurtjes kan ik soms echt niet tegen, zodra ik die ruik komt de misselijkheid weer naar boven.

Daarnaast ben ik echt extreem moe, ik ben nog nooit in heel mijn leven zo moe geweest. Natuurlijk heb ik al een kind en werk ik nog. Maar ik had al chronische vermoeidheid, en nu met de zwangerschap vind ik het wel heel zwaar worden. Soms zit ik echt te knikkebollen in de auto naar of van mijn werk. Ik merk gewoon dat mijn energie erg laag is.

Ik had al heel snel last van bandenpijnen en steken in mijn rug en buik heel vervelend. Daarom deed ik al snel heel rustig aan. Niet teveel bukken of sjouwen. Bij Kenji deed ik dat namelijk wel en kreeg toen best snel de zwangerschap harde buik en andere klachten. Gelukkig heb ik daar van geleerd en gaat het tot nu toe erg goed!

Wij zijn zo ontzettend blij met deze gezinsuitbreiding en kunnen ook niet wachtten om de kleine in onze armen te nemen. Aankomende zondag hebben wij de gender reveal en dan weten we ook wat het geslacht is. Spannend!!

Word het een meisje of een jongen?

www.marushilifestyle.nl

3 jaar geleden

Dankjewel! ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜ƒ

3 jaar geleden

Wat leuk! Van harte gefeliciteerd!!

3 jaar geleden

Dankjewel! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜

3 jaar geleden

Waauwwww gefeliciteerd !!!