Snap
  • Zwanger

what happend in a year time

En toen was je verhuist, zwanger van je tweede en ga je over 2 dagen trouwen

Jeetje was vliegt de tijd zeg met een kleine in huis. Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik hier wat heb geschreven. Vanaf nu ga ik weer proberen het bij te houden. Wat is er allemaal gebeurt dit afgelopen jaar.

Verhuizen

Afgelopen zomer zijn we eindelijk van onze kleine mini appartement verhuist naar een gezinswoning. Wat een verademing. Een tuin om in te spelen, 4 slaapkamers en een ruime zolder. Wat wil je nog meer. Ja, we zijn er heel blij mee.

Zwanger

Een week na de verhuizing bleek ik weer in verwachting. Wat zijn we daar blij mee. Ben nu 33 weken zwanger en mijn buik groeit al goed. De eerste 16 weken waren een ramp. Spugen,  moe en aan de medicijnen. Gelukkig knapte ik na de 16 weken weer op. Met de 20 weken echo kregen we te horen dat we een meisje krijgen. Wauw. Onze jongen krijgt een klein zusje. Helemaal geweldig. Deze week heb ik te horen gekregen dat ik zwangerschapsdiabetes heb. Momenteel controleer ik 4 keer per dag mijn glucose. Volgende week weer een afspraak met de internist en dan hopen dat ik geen insuline hoef te spuiten en thuis mag bevallen. Tot nu toe verloopt de rest perfect en voel ik me prima. 

Trouwen 

Het is zover na 2 jaar verloofd te zijn gaan we dinsdag 10 maart trouwen. Ik heb een jurk, hij past nog gelukkig.  Make Up en haar zijn geregeld. De fotograaf is er klaar voor. En de inkopen voor de lunch zijn gedaan. We houden het klein met alleen familie en beste vrienden. Gewoon lekker eten erna bij ons thuis. Heb er super veel zin in.

Dus dat is mijn jaar in een notedop. Allemaal leuke dingen dus laten we hopen dat het zo blijft.

9 jaar geleden

Wow wat een leuke dingen allemaal! Heeeeeeel Veeeeeeeel plezier morgen met trouwen!!! Post je nog een foto in jurk binnenkort? Ben benieuwd!

9 jaar geleden

Bedankt

9 jaar geleden

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!