Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wel of niet

Weer ff 2 spannende weken

De komende twee weken weer vol spanning afwachten of het gelukt is of niet. We zijn nu sinds drie maanden echt bezig om zwanger te raken tot nu toe helaas nog niet gelukt. We hebben flink geklust dus hoop op positieve test. Vind allemaal wel heel erg spannend vooral als je net voor je ongi zit ben je het wel of niet en niet alleen ik hoor me vriend net zo. Als het niet gelukt is weet hij mij wel op te beuren. Erg fijn als je een steun en toe verlaat hebt. Vooral dat ik het verder met niemand kan delen omdat we het geheim willen houden. Ergens heel erg leuk des te meer het een verrassing is voor de familie maar het liefst wil ik het van de daken schreeuwen dat we voor een kindje gaan. Dus als jullie het niet erg vinden dan ga ik het hier even uit schreeuwen. WIJ GAAN ER VOOR MENSEN. Zo dat is er uit, heerlijk hoor. 

De komende dagen word het schitterend weer dus ga lekker genieten van het mooie weer, we hebben dit weekend mooi afleiding om er niet elke mee bezig te zijn hopelijk werkt. 

Ik zeg welterusten en een fijn weekend 

10 jaar geleden

Vast niet maar als iemand je naam googled komen ze hier wel terecht. tja de vraag is natuurlijk of er iemand je googled en waarom ze dat dan zouden doen :)

10 jaar geleden

Ja behoorlijk vooral nu het afwachten is of het gelukt is en anders mogen we nog ff flink aan het klussen

10 jaar geleden

Ja erg spannend allemaal, ben er best veel mee bezig in me koppie met zwanger worden, heb dit weekend allemaal leuke dingen gedaan zodat ik lekker ontspannen was nu nog ff wachten en hopen dat het raak is.

10 jaar geleden

Dank je eigenlijk wel he hahaha maar ik denk niet dat ze hier op kijken :P