Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een wereld voor de power mums!

Wehkamp werd in 1952 opgericht door Herman Wehkamp. Het werd in 1962 verkocht aan een Londen's bedrijf: The Great Universal Stores (GUS)

wehkamp.nl is het grootste online warenhuis van Nederland. Per jaar heeft wehkamp.nl ruim 117 miljoen bezoekers. Er is een ruime keus met zo'n 160.000 artikelen in het assortiment verdeeld over 5 categorien: Mode, Huis,Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond.

wehkamp.nl richt zich onder andere op de 'Power mum' die de zwangerschap stijlvol wilt laten verlopen. Voor de 'Power mums'heeft wehkamp.nl een totaal assortiment voor Mama & Kind, waardoor je op één plek alles voor je jezelf en kindje kan vinden.

Tijdens de zwangerschap kun je bij wehkamp.nl terecht voor producten voor jezelf, zoals positiekleding en verzorgingsproducten. Daarnaast kun je ook shoppen voor de babykamer, baby uitzet, kinderwagens, autostoeltjes en nog veel meer. Het grootste voordeel is dat alle producten thuisbezorgd worden.

Wanneer je bevallen bent blijft de Mama & Kind assortiment van wehkamp.nl interessant, want het assortiment gaat verder. wehkamp.nl heeft een groot assortiment met baby- en kinderkleding, luiers, verzorgingsproducten, babyvoeding, kinderstoelen, speelgoed en nog veel meer! Al deze producten zijn afkomstig van bekende merken zoals Maxi-Cosi, Name It, Olvarit en Pampers. Bekijk hier het hele assortiment van Mama & Kind.

wehkamp.nl heeft regelmatig interessant aanbiedingen op het assortiment Mama & Kind. Kortingen zoals 20% korting op alle Olvarit weekmenu's en potjes, 2 Pampers megaboxen voor maar 49 euro of ruim 50 euro korting op een Maxi-Cosi autostoel. Hou regelmatig de website in de gaten voor de huidige acties!

11 jaar geleden

Ik koop bijna bnooit meer kleding in winkels ik doe de laatste 2 jaar al aan bestellen op internet

11 jaar geleden

Mijn man koopt altijd kleding voor de kinderen omdat ik sinds afgelopen zomer moeilijk kan lopen door een ongeluk maar hij kiest nooit de kleding die ik wil of naar mijn smaak dus de laatste tijd doe ik aan online shoppen zodat ik kleding naar mijn voorkeur kan kiezen

11 jaar geleden

Ik vind het altijd vervelend als ik met mijn kind uit winkelen ga omdat ze dan overal aan gaat zitten daarom bestel ik ook de laatste tijd kleding via webshops

11 jaar geleden

Ik koop mijn kleding zelf ook bij wehkamp ik vind het altyd zo fijn hoe snel ze dingen bezorgen