Snap
  • Zwanger

Weg met die spatader!!!

Vrijdag 24-2-2017 weer naar het radboud umc in Nijmegen geweest om de spatader bij manlief te laten "wegspuiten".

24-2 06:30u.

Een uur nadat we zijn opgestaan, hebben gedouched, gegeten (ik dan, Geert moest nuchter blijven) en Mana hebben uitgelaten, zijn mijn schoonouders er om ons op te halen. Ik kan nog steeds geen auto rijden en het is sowieso wel fijn dat hun er bij zijn. 

We rijden meteen naar het ziekenhuis en komen daar een half uur te vroeg aan. (Zoals gewoonlijk). En drinken een kop thee in de kantine. Om 10 over half 8 loop ik met Geert naar de short stay unit en daar wordt hij aangemeld. Alles wordt nog eens (eigenlijk voor de eerste keer) uitgelegd. Er wordt dus een spatader die bij de linkse zaadbal zit verwijderd! Hij krijgt zijn operatie jasje en polsbandje en we lopen naar de kamer waar hij verblijft vandaag. Ik ben gespannen zoals altijd en praat de oren van zijn kop.  Geert vraagt mij daarom of ik rond half 9 weer naar beneden ga. We weten dit van elkaar. Hij wordt stil en ik praat en praat en praat! Dus we geven elkaar een knuffel en een dikke kus en ik zeg tot straks! We spreken af dat hij belt als het klaar is! 

Als ik terug kom in de kantine drink ik nog een kop thee en eet wat samen met mijn schoonouders.  We maken plannen wat we deze dag gaan doen. Want een paar keer op en neer rijden is niks.  En aangezien zij in Gemert wonen en ik in Venray is het al een beetje apart om naar huis te gaan. Dus we besluiten dat het een dagje Nijmegen wordt! 

We winkelen wat, drinken en eten wat. En ik heb een cadeautje voor mijn 16 weken zwangere zus gekocht.  Aangezien je toch iets moet met die gevoelens is het wel fijn dat je dan in ieder geval een cadeautje voor iemand kan kopen haha. Dus " piepje " (heeft m'n nichtje van 6 verzonnen) is nu al een beetje verwend! 

12:00u

Geert belt mij, en ik ben blij zijn stem te horen! Ik ben klaar zegt hij. Ik moet nu eerst 2 uur met verband om plat liggen en daarna nog een uur zonder verband. Dus we spreken af dat wij nog wat winkelen en rond een uur of 3 richting ziekenhuis gaan. 

15:10u

We zijn terug in het ziekenhuis en ik ren zowat naar de short stay unit. Mijn schoonouders blijven beneden. Dat vinden ze prettiger en ik vind dat prima. Ik loop naar de kamer waar Geert ligt en zie dat hij helemaal blij wordt als hij mij ziet! Ik knuffel hem en kus hem en we kletsen de tijd samen vol. 

Op den duur rond half 5 komt er een verpleegkundige om te checken hoe het gaat met hem en ze zegt dat hij lekker mag blijven mee eten en daarna naar huis mag. Wij vragen op onze beurt of hij niet vast nu naar huis mag. We moeten nog naar venray rijden en mijn schoonouders wachten ook nog op ons. De lieverds zijn vanmorgen om kwart over 6 al naar ons gereden om geert naar het ziekenhuis te kunnen brengen. Ze gaat direct overleggen en komt uiteindelijk terug om te vertellen dat hij nu inderdaad naar huis mag. 

We waren al met al om 18:00u thuis en hebben lekker gegeten en uiteindelijk heerlijk geslapen! Wat een vermoeiende lange dag! 

25-2-2017 07.30

We zijn weer wakker en merken meteen verschil! Waar het normaal super warm is in de liezen van Geert is het nu koud!! Wow wat een verschil! En het ziet er allemaal normaler uit nu het ongeveer even groot is weer. De ader was dus flink opgezwollen. 

We zijn beide in zo'n jubel stemming vandaag! Vooral omdat we nu weer wat hoop hebben en misschien meer kans op een natuurlijke zwangerschap! Zooo spannend!! We hebben er tot nu toe een goed gevoel over in ieder geval! 

We gaan het zien! Ik hoop gewoon dat het mag lukken! En zo niet? Dan hebben we nog 2 pogingen icsi over! 

Sowieso over 4 maanden eens laten checken of het verbeterd is. Ik ben benieuwd! 

7 jaar geleden

Lief dankjewel!!!

7 jaar geleden

Ik hoop met jullie mee!!

7 jaar geleden

Lief dankjewel!!

7 jaar geleden

Hoop zo voor jullie dat het lukken gaat xxx