Snap

Weet je nog...?

Weet je nog? Mijn laatste blog van een hele poos terug? Dat ik zo opperde dat ik/we helemaal geen 2e kindje willen en het zo vervelend vind dat "de maatschappij" daar zo'n probleem mee heeft? 

Nou ik heb nieuws: vorig jaar hebben we toch de knoop door gehakt om het nog een keer te proberen. Als het lukt, heel fijn. Als het niet lukt, ook prima. Het begon allemaal 2 zomers terug. We hadden een feestje waar ook heel veel kindjes waren en opeens wist ik het. Hoe prachtig zou het zijn dat er nog zo'n hummelje rond zou lopen. Toch heeft het nog een hele poos geduurd voordat ik het echt uit durfde te spreken. 

Begin vorig jaar heb ik dan toch de knoop door gehakt. Het maakte het er voor mij ook wel makkelijker op dat ik erg veel klachten had van mijn spiraal. Eindeloze krampen, pijnlijke borsten en toch iedere maand weer ongesteld. Helemaal klaar met dat ding dus oktober vorig jaar eruit. Je raadt het al, november waren we al zwanger. Weer net zo snel als voor dat we zwanger werden van Eline. Heleaas werd dit een miskraam (weer met de kerst net als die 1e keer). Na een paar maanden rust hadden we in april weer een positieve test in onze handen. Wouter helemaal blij, ik kon nog niet blij zijn. Met 2 miskramen en een vroeggeboorte in mn hoofd, heeft het een hele poos geduurd voordat ik echt blij kon zijn. 

Inmiddels zijn we 31,4 weken verder en alles ziet er prima uit! Heb strenge controles, zowel bij de Gynaecologe als bij de verloskundige, heb medicijnen om de baarmoeder rustig te houden en inwendige echo's gehad om de baarmoedermond te meten. Wat dat betreft niks aan het handje, op  zwangerschapssuiker na (man wat mis ik mijn pasta en rijst!) 

Wat ik vooral nu lastig vind is dat ik al 2 dagen verder ben met de zwangerschap dan dat ik ooit van Eline geweest ben. Helemaal goed natuurlijk maar de komende dagen/weken zijn allemaal nieuw voor me! Onzeker word ik er van, wat staat me te wachten en hoe zal deze bevalling verlopen? Ergens denk ik dat deze lekker op zich laat wachten, want bij de echo's wilde hij/zij helemaal niks en deze maestro/fraulein ligt ook nog lekker in een stuit. Zul je zien dat deze met 42 weken met een keizersnede ter wereld komt haha. Wat een verschil zou dat zijn!

2 jaar geleden

Jaa wisten we van onze dochter ook niet, verrassing is zo leuk. Maar ben wel heel nieuwsgierig hoor 😃

2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Willen jullie het geslacht een verrassing houden?