Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Weer terug van een lange tijd weggeweest..

Na er een hele poos tussenuit geweest te zijn, zal ik proberen mijn blogs weer op te pakken...

Al een behoorlijke tijd heb ik geen blogs meer geplaatst en daarvoor wil ik mij allereerst excuseren. Vooral om het feit dat ik regelmatig iets plaatste en ik ook reacties kreeg met dat men nieuwsgierig was naar het vervolg. Mijn excuus dat ik er zoveel tijd tussen heb laten zitten, maar ik kwam eigenlijk tot het allermoeilijkste stuk van het bloggen, namelijk de bevalling en alles wat erna is gebeurd. 

Dit vond en vind ik eerlijk gezegd nog steeds erg lastig en ik merkte dat het me zo zwaar viel, dat ik het bloggen ook iedere keer uitstelde. Na goed nadenken heb ik besloten niet teveel druk op mezelf te zetten om hoe dan ook een blog te schrijven over alle gebeurtenissen, maar het vanzelf allemaal een beetje te laten komen. 

De afgelopen maanden waren erg zwaar en waar ik het in het begin nog fijn kon bloggen, ging dat op een gegeven moment niet meer en helaas zit ik nog steeds in die periode waarin het mij zwaar valt om mijn verhaal te typen waarbij ik weer flashbacks ga krijgen, ik hoop dan ook dat hier begrip voor zal zijn :(

Daarbij had ik wel mijn studie weer herpakt, omdat dat toch wel erg afleidend werkte en dat kon en kan ik nog steeds heel goed gebruiken. Het is een zware studie met veel tentamens en daar had ik even de voorrang aan gegeven.

Ik zal vanaf nu weer proberen meer te bloggen en waar ik dan precies over zal bloggen weet ik eerlijk gezegd nog niet heel goed. Ik wil proberen mijn gevoelens weer in woorden te kunnen laten rollen zonder dat ik mezelf daarbij aan bepaalde vereisten hoef te houden. Ik ben ontzettend benieuwd, maar één ding weet ik zeker en dat is dat ik het bloggen heel erg gemist heb en hartstikke blij ben dat ik het weer oppak :)

Tot de volgende blog Xxxx

7 jaar geleden

Neem je tijd. Kijk in de spiegel en zie wie dan het allerbelangrijkste is. Jij. Niks moet, alles mag. Doe waar jij je goed bij voelt en wat je aan kan.

7 jaar geleden

Bloggen doe je voornamelijk voor jezelf, dus je bent ons zeker niks verplicht! ( hoor wie het zegt...) Ik ben blij weer wat van je te horen en neem de tijd. Doe wat voor jou goed voelt!

7 jaar geleden

Veel succes met alles. En goed dat je terug bent! Rustig aan, alles op z'n tijd!

7 jaar geleden

Ik zat inderdaad al te wachten op het vervolg ;-) doe het rustig aan en op je eigen tijd! Succes met de tentames! Ik blijf je volgen :-)