Snap
  • Zwanger
  • Regenboogbaby
  • 20wekenecho
  • voorliggendeplacenta

We krijgen echt een baby :-)

En het is een jongetje!

Het is een tijdje geleden dat ik hier iets schreef, wekelijks bloggen is niks voor mij. Maar ik wil jullie wel graag laten weten hoe het nu gaat, na de spannende start van mijn zwangerschap.

2 weken geleden hebben we de 20 weken echo gehad. Wat hebben we uitgekeken naar deze echo! Ik heb al die tijd niet durven geloven dat we echt een baby gaan krijgen, dat onze zoon echt grote broer ging worden. Door onze geschiedenis gingen we er haast vanuit dat er ergens wel iets niet goed zou zijn, dat het toch niet voor ons weggelegd zou zijn. Ik voelde de baby ook nog helemaal niet, terwijl ik mijn oudste zoon rond deze periode al wel duidelijk voelde. We waren dan ook behoorlijk gespannen voor de echo.

Maar gelukkig, alles is goed met onze kleine man! Hij liet zich niet makkelijk goed zien, ik heb allerlei houdingen aan moeten nemen tijdens de echo en zelfs staan springen. Maar uiteindelijk bleek alles helemaal perfect te zijn. Ik voelde de baby niet, omdat de placenta aan de voorzijde ligt (maar gelukkig niet voor de uitgang). Wat een opluchting!

Inmiddels begint mijn buik behoorlijk te groeien. Ik had deze zwangerschap al heel vroeg een buikje en vond dat door mijn onzekerheid over deze zwangerschap lastig, ik wilde niet dat iedereeen het al zag, ik verborg het dan ook liever. Nu draag ik eindelijk mooie strakke zwangerschapsjurkjes. We zijn voor het eerst naar de Prenatal geweest en zijn begonnen aan de babykamer. Onze familie wist het natuurlijk al wel, maar we hebben nu ook de rest van de wereld laten weten dat we een kindje verwachten. Langzaamaan geloven we echt in de komst van deze baby. Ons wondertje, onze regenboogbaby. Wat is het toch bijzonder ❤️.