Blog header image

we gaan het gewoon proberen. Een kindje samen

2010 stond in t teken van liefde van samen zijn van genieten. Nu 2011!! Staat in t teken van geen pil meer.

het is 2011 na een mooi jaar van genieten en mooie dingen. Waaronder samen een huis kopen. Zijn we er klaar voor. De pil gaat in de prullenbak. We oefenen wat af en t gaat allemaal best relaxt. Omdat m'n vriend weinig thuis is ivm z'n werk is t lastiger denk ik. Maar in Juli hebben we een positieve test!!! Ik geloof t niet helemaal. En heb er een vreemd gevoel bij... Een aantal weken later komt dat gevoel ook uit. Met bijna 10 weken is het een miskraam. Ik kan dit goed een plek geven. Dat gebeurt gewoon soms. Positief bedenk ik dat we er gewoon voor gaan... En ja hoor eind sept heb ik m weer een positieve test!!! De eerste echo met 10 weken ziet er goed uit! Spannend maar vol vertrouwen gaan we verderĀ