Blog header image

Wat zou je je partner aandoen?

Je liefste liefde drijft de spot met jouw pijn en ongemak. Wat doe je?
MamavanChance
6 jaar geleden

Haha die van mij maakte wel een foto van me tijdens een wee, en ik keek heel moeilijk, toen ik doorhad dat hij een foto maakte zei ik; wacht even, en lachte (de wee was uiteraard over) hilarisch om terug te zien ,want je ziet gewoon dat ik pijn heb! Uiteraard heeft hij die NIET gedeeld! Dat gaat weer een stapje te ver!

Ilona0903
6 jaar geleden

Ik zou echt pissig worden!

Lindsy83
6 jaar geleden

Die van mij zou het gelukkig niet eens in zijn hoofd halen. Dat soort dingen zijn prive. Als ik een vent had die dit wel grappig leek zou ik hem misschien terugpakken met een charmante foto van hem ofzo. Doet me trouwens denken aan een filmpje dat ik van Robbie Williams heb gezien die candy aan het zingen en dansen was tijdens de bvalling van zijn vrouw/vriendin... Toen zei ik dus ook tegen mijn vriend dat ie dat echt niet hoefde te proberen!

Sara146
6 jaar geleden

En daarom zitten wij niet op social media :D

Threelittlegirls
6 jaar geleden

Ik denk niet dat vriendlief het in zijn hoofd zou halen om zulke foto's te maken gelukkig. Dat zou ik ook niet kunnen waarderen, vind het niet grappig en ook eigenlijk best respectloos als ik eerlijk moet zijn. Ik denk dat er ook weinig vrouwen zijn die het wel zouden waarderen om zo op social media te staan. Wat ik zou doen als mijn vriend dat wel zou doen weet ik eigenlijk niet, de deur wijzen zou nogal ver gaan vind ik maar er zou zeker een stevig gesprek volgen!

Chiara
6 jaar geleden

Dit zijn aankondigingen van zwangerschappen, dus de vrouwen in kwestie spelen het spelletje volgens mij gewoon mee ;) maar m'n ex had daar ook niet mee aan hoeven komen!

MummySuze
6 jaar geleden

Maar wat zou je er aan doen?

MummySuze
6 jaar geleden

Dat zou inderdaad een GROTE MIJL te ver zijn, met een dikke ruzie denk ik haha

MummySuze
6 jaar geleden

Ha nee als mijn partner zou gaan dansen- of erger - Robbie na zou doen tijdens de bevalling zou ik van de dokter eisen dat ie buiten werd gezet. Vreselijk. (Robbie ook) :)

MummySuze
6 jaar geleden

Hmmmm ja begrijpelijk. Maar dit is toch ook een beetje social media?

MummySuze
6 jaar geleden

Mee eens: heel respectloos. Zou mijn vertrouwen best wel schaden....

MummySuze
6 jaar geleden

Als dit van beide partners bewust is, dit plaatje, vind ik ze allebei te maf. Oor woorden!!

Ilona0903
6 jaar geleden

Ik weet dat mijn man dat nooit zou doen! Hij is (gelukkig) niet van die grapjes. Zou hij het toch doen dan zou ik hem hier mee confronteren en vragen hoe hij het zou vinden als ik ook zoiets bij hem zou doen (lees in de zin van mannen zijn meestal watjes als ze iets hebben ;-))

MamavanChance
6 jaar geleden

Haha idd!

MummySuze
6 jaar geleden

Ciara wat heb jij een prachtige profielfoto! Wow!

MummySuze
6 jaar geleden

Ik bedoel Chiara (typo)!!!

Chiara
6 jaar geleden

Dankjewell! Eén van mijn favorieten, vooral omdat het een hele leuke dag was!

Anoniem
6 jaar geleden

Doet me denken,aan Robbie Williams, heb er toen erg om moeten lachen. Maar geloof niet dat ik dat op t moment suprême erg gewaardeerd zou hebben

MummySuze
6 jaar geleden

Ik wil een compleet verslag plus foto's van die mooie dag, please!!!!!

MummySuze
6 jaar geleden

Ha nee ik ook niet! Beneden alle peik. Zelfs de foto's van mij net na de bevalling zijn een beetje, nou ja... Laten we zeggen je kunt het zweet nog zien zitten!

MummySuze
6 jaar geleden

Ik bedoel "beneden alle peiL!"

Chiara
6 jaar geleden

haha dat is wel een goede! Aangezien het zijn eerste zomer/grasdag was! Hier ga ik eens voor zitten.. Dankjewel!

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn man is niet zo'n fotograaf en heb me nooit druk gemaakt om eventuele foto's die hij tijdens de bevalling zou maken (geen dus). Ik heb voor de zekerheid wel aangegeven dat ik echt geen bevallingsvideo wilde en dat mocht ik maar denken dat hij me zou filmen..... Hij zelf kon gaan bevallen van de camera. Ik ben van mening dat je elkaar moet steunen en niet de ander te kijk moet zetten terwijl die op zijn "zwakst" is door zoiets als een bevalling. Maar dat kan ook voor andere dingen gelden zoals een heftige griep ofzo. Maar door sommige mensen wordt dit gezien als grappig, vindt de partner het ook goed, prima, ieder zijn ding en ieder zijn eigen humor. Maar ik zou mijn man niet publiekelijk te kijk zetten en verwacht van hem dat zelfde respect naar mij toe (wat ik in de watsapp met vriendinnen deel weet hij gelukkig niet)

MummySuze
6 jaar geleden

Hahahaah wat hilarisch (wat jij deelt en hij niet weet, en het bevallen van de camera). Hahahahahahahaaaa dank je voor het geweldige lach moment!!

DeeDee1987
6 jaar geleden

Mijn partner (11 jaar samen) heeft dit gedaan terwijl ik met zuurstof en pompje de weeën wegwerkte. Voelde me echt een walrus op dat moment. Een selfie. Hij breed glimlachend met een Colgate smiley op z'n gezicht. Deze heeft ie niet op sociaal media gezet en we hebben beide ook geen fb of dergelijke. Deze ging naar onze beste vrienden. Ik zag er de humor wel van in. Zo nu en dan halen we nog steeds grappen met elkaar uit. Zie er echt het probleem niet van. Maarrrr.... Als hij het op sociaal media had gezet (zou ik nooit van m verwachten) dan had ik hem de iPhone op laten eten!

MummySuze
6 jaar geleden

Hahahaha geweldig, ik denk dat het zo misscchien je relatie vers en grappig houdt? Als je het maar niet met de hele wereld deelt en BEIDE om kan lachen.....

Blog header image

Komt het goed?

Toch nog een curratage

Inmiddels 12 weken na de miskraam, er is veel gebeurd weer.

Na de miskraam hadden wij 2 weken samen “vakantie” alleen werd deze verstoord door een trombose been, 6 weken spuiten. We waren aan vakantie toe maar ook weer niet, het is lastig ineens moeten genieten. Het was wel fijn dat we samen waren.

Werd ook nog een ziek, erg verkouden en doorsteking alles kwam eruit….

3 weken hadden wij een gesprek met de fertiliteitarts, hele lieve vrouw. Het was een fijn gesprek. Ze was heel duidelijk en behulpzaam na een goed gesprek is het plan nu, dat ik moet gaan bloedprikken. Ze gaan kijken hoe dik mijn bloed is, want hoe kom ik aan trombose, en heeft dat de miskraam veroorzaakt? Nog zoveel vragen. Ze denkt niet dat het iets erfelijks is, en ook aan mijn man ligt het niet. Helaas moesten wij alleen wachten voor 8 weken voordat ik mag prikken dit ivm zwangerschapshormoonen het prikken met heparine dus dat gaat nog even duren…

De adenomyose kwam kort ter spraken, ik word wel zwanger dat is het probleem niet. Bij adenomyse is de kans op zwangerschap moeizamer. Bij mijn is het 2x misgegaan bij 11 weken.

Verder leek het allemaal wel weer beter te gaan, werd weer ongesteld na 5 weken dacht ik. Alleen daarna bleef ik buikpijn houden en af en toe ineens een bloeding. Ik liep hier 3 weken mee door, maar het werd steeds erger.

Toch maar een afspraak bij de gynaecoloog. Binnen 4 dagen mocht ik op de poli komen, toen was het net allemaal gestopt. Mijn man ging mee en zei al tegen hem strak zitten wij hier voor niks. Maar helaas dat was niet zo. Bij de echo was meteen te zien dat de miskraam niet goed was gegaan. Het vruchtje wat er nog en er was nog bloedflow. Hoe dan we hebben een controle echo gehad?

Er waren 2 keuzes of eerst nog keer proberen met medicijnen of curettage. Ik zag nog een keer medicijnen niet zitten, heb ze al 2x ingenomen en dat heeft niet gewerkt…

Dinsdag op de poli en vrijdag in het ziekenhuis voor curettage. Mijn man ging mee. We werden liefdevol opgevangen, en erg goed begeleid. Tot aan de behandelkamer was mijn man bij mijn, eenmaal daar kwamen de tranen. Waarom? Ik wil dit niet!

Vond het heel erg dat ik er niet bij was, wat waarschijnlijk ook beter is alleen hierdoor is er nog steeds ongeloof. Ik het nu echt goed? Mijn lichaam heeft mijn al zo in de steek gelaten dat ik het vertrouwen een beetje kwijt ben.

In de uitslaapkamer zat mijn man weer op mijn te wachten dat was er lief ze hadden hem gebeld dat ik erg emotioneel was. De pijn is te doen, het valt mijn mee. En gingen ‘s middags weer lekker naar huis.

En nu weer verder maar hoe?

Om ons heen weer veel lieve reacties en vooral het komt goed?

is dat zo?

Ik weet dat het lief bedoeld is, en dan mijn omgeving niet meer weet hoe hier op te reageren. Maar er is nog zoveel onzeker voor de toekomst.

Ik merk dat de curettage meer met mijn gedaan heeft dan ik had verwacht, de nachtmerries blijven komen.

aliciagnes
11 minuten geleden

Fijn geschreven!