Snap
  • Zwanger
  • zwangerschapstest
  • anticonceptie

Wat gaat mijn vriend hiervan zeggen?!

We wilden wel kinderen, maar niet nu!

Ik neem jullie mee terug na 2018, het jaar waarin meerdere apotheken continu wisselden van pil. Door al deze wisselingen had ik sinds de zomer al geen regelmatige menstruatie meer. Doordat ik de ene maand eerder was en de maand erop dagen/weken later had ik standaard maar zwangerschap testen in huis gehaald, dan wisten we in ieder geval dat het daar niet aan lag. 

5 dec 2018;

We hebben sinterklaasavond gevierd in ons vaste café en lekker wat borrels naar binnen getikt. Bij thuiskomst besluit ik om even snel onder de douche te springen en daarna lekker op de bank te kruipen. Op het moment dat ik de handdoeken klaar leg bedenk ik mij ineens dat ik niet weet wanneer mijn laatste menstruatie was, dan maar even snel een test doen weten we in ieder geval dat de menstruatie nog komt denk ik bij mezelf. 

Ik doe de test, leg deze weg en maak aanstalten om onder de douche te springen. Voordat ik eronder spring werp ik een snelle blik op de test, oh 2 strepen dat is goed. Op het moment dat ik het denk, kijk ik nog eens.. 

TWEE STREPEN! 

Ik spring onder de douche en mijn gedachten gaan alle kanten op van blijdschap naar onzekerheid en angst. Wat gaat mijn vriend hiervan zeggen? We wilden wel kinderen maar niet nu! 


Leestip: Ik dacht dat ik niet ongesteld werd door de stress