Blog header image

Wat bijzonder om mama te zijn!

Wat groei je snel! Elke dag verbaas ik me weer! Je word een dametje en leert elke dag wat nieuws. Wat is dit bijzonder om mee te maken.

Ik droomde er vroeger wel eens over. Hoe zou het voelen om mama te zijn maar ik had nooit durven dromen dat het zo zou zijn.

Vanaf het moment dat jij op mijn buik werd gelegd, voelde ik alleen maar liefde en puur geluk. Je was zo klein maar zo mooi. 

Elke dag zie ik je veranderen en het lijkt net of elke dag de liefde nog meer groeit.

Van 7 voedingen op een dag naar nu ontbijt, lunch en avondeten. Van alleen maar op je rug liggen naar kruipen, staan en aan de handjes de eerste stapjes zetten. Van alles wel prima vinden, nu echt een eigen willetje krijgen. 

Je gezichtje begint te veranderen, je word een echte dametje. Je krijgt tandjes en laat ze ook graag zien. Je gebruikt je handjes doelgericht. En als iets niet wil zoals jij dat in gedachten hebt, laat je het ook even weten!

Niemand had me kunnen vertellen dat het zo voelde om mama te zijn. En wat ben ik trots dat ik jouw mama ben! Alle angst,  zorgen en verdriet die we hebben gehad, maak je allemaal goed!  Je bent onze mooie wonder en ik blijf elke dag van jou genieten!

6 jaar geleden

Vraagtekens horen smileys te zijn

6 jaar geleden

Mooi verteld meis????