Snap
  • Zwanger

Wat ben ik toch benieuwd naar jou, kleine man!

Hoe zal de bevalling verlopen, zal ik de weeën wel herkennen? En hoe zal jij eruit zien? Dit zijn gedachten die mij steeds meer bezig houden

Met 32 weken merk ik dat ik steeds meer aan het aftellen ben. Nog 2 weken tot mijn verlof, nog 5 weken tot de 37 weken (magische mijlpaal) en nog 8/10 weken voordat wij je in onze armen mogen sluiten.

Zal je de neus hebben van je vader en het karakter van je mij? Of juist andersom? 

Op de echo, lijkt het alsof je mijn lippen hebt en je vader zijn neus :)

Wat lijkt het me fijn om dadelijk met zijn drieën op de bank te zitten. Zouden we jou al voor de Kerstdagen in onze armen hebben? Ben 22 december uitgerekend, dus de kans is vrij groot. Of zal ik zoals mijn moeder roept; precies 1 week overtijd zijn. Zij en mijn oma waren dit namelijk ook.

Lieve kleine man, blijf voor nu nog maar even lekker zitten. En weet dat wij je over een aantal weken met alle liefde zullen verwelkomen. Oh wat ben ik toch nieuwsgierig!

7 jaar geleden

Wat herkenbaar!! Zelf 17 december uitgerekend pff wat duurt het nog lang! ????

7 jaar geleden

Zeker een mooie datum! Ben erg benieuwd :)

7 jaar geleden

als je een week overtijd loopt schelen onze kindjes precies een jaar:P 29-12-2015 onze zoon geboren om 9.14 mooie datum dus hihi:P